Αμοργός - Κέντρο Υγείας: Ενίσχυση (από Δήμο) με ISOBOX και με (από ΠΝΑΙ) ατομικά είδη προστασίας

Οσο προχωράει το καλοκαίρι, τόσο αυξάνονται οι δράσεις για την πληρέστερη θωράκιση των νησιών μας.. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση να έχει το πρώτο λόγο. Μεταφερόμαστε στην Αμοργό όπου πρόσφατα, ο Δήμος Αμοργού τοποθέτηση ISOBOX στο Κέντρο Υγείας.. Και όπως διαβάζουμε στη σχετική ανακοίνωση:  "Ο Δήμος Αμοργού προχώρησε στην προμήθεια νέου προκατασκευασμένου οικίσκου τύπου ISOBOX, χωρητικότητας δύο κλινών κατάλληλα διαμορφωμένου για εξέταση και ενδεχομένως νοσηλεία ύποπτων περιστατικών για COVID -19. Το καινούργιο ΙSOBOX παρέλαβε η Διεύθυνση του Κέντρου Υγείας την Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Και ο Δήμαρχος κο Καραϊσκος σημείωσε: “Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με την 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου και την διεύθυνση του Κέντρου Υγείας Αμοργού συνεχίζουμε τις προσπάθειες μας για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού και ανταποκρινόμαστε στις αυξημένες ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου. Δεν εφησυχάζουμε, ακολουθούμε πιστά της οδηγίες της Πολιτείας και των επιστημόνων. Η μάχη με τον κορωνοϊό κερδίζεται καθημερινά με όπλο την υπεύθυνη στάση μας και την συνεργασία.“

Στο τέλος του άρθρου υπάρχει και η ευχαριστήρια επιστολή της Υπεύθυνης του Κέντρου Υγείας, γιατρού Γενικής Ιατρικής, Αναστασίας Κιοσσέ που μιλάει για την κίνηση αυτή του Δήμου...

Χείρα βοηθείας όμως προσφέρει και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Και με την αρωγή του "Express Scopelitis" έφτασαν τα είδη ατομικής προστασίας... Ο Επαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κος Ιωάννης Μαργαρίτης παρέδωσε πρόσφατα είδη ατομικής προστασίας στο Νοσοκομείο Νάξου (σ.σ. τα παρέλαβαν η κα Φραγκίσκου -αναπληρώτρια διοικήτρια- και ο κος Ραπτάκης -διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας -) και άμεσα ορισμένα εξ αυτών πήραν το δρόμο για την Αμοργό και το οικείο Κέντρο Υγείας. 

Οπως αναφέρει σε σχετική ανάρτηση ο κος Μαργαρίτης μέσω των social media: "Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παρέδωσε είδη ατομικής προστασίας στο νοσοκομείο της Ναξου και στο κέντρο υγείας της Αμοργου. Αγαπάμε την Ευθύνη και κρατάμε την Περιφέρειά μας πρώτη επιλογή για τους τουρίστες. Ευχαριστούμε το πλήρωμα και τον καπετάνιο του Express Skopelitis για τη μεταφορά των ειδών στην Αμοργό!"

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

 

Συνημμένα Αρχεία: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News