Αντίπαρος - covid 19: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα γίνουν αύριο (23/11)

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου και σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αντιπάρου θα πραγματοποιηθούν δωρεάν δειγματοληπτικοί ελέγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με ανοσοχρωματογραφική δοκιμασία (Ag-RDT “rapid test”) για τον ιό Covid 19 στο χώρο του πάρκινγκ (isobox) από τις 10.00 έως τις 12.30.... Και η δειγματοληψία θα γίνει μέσα από όχημα... Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι πολίτες;

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το Δήμο Αντιπάρου αναφέρει:

"Σας ενημερώνουμε ότι το κλιμάκιο ΚΟΜΥ (Κινητές Ομάδες Υγείας) του ΕΟΔΥ, που δρα επιτυχημένα στα δύο νησιά εδώ και μήνες, θα διενεργήσει, σε συνεργασία με το Δήμο Αντιπάρου, δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με ανοσοχρωματογραφική δοκιμασία (Ag-RDT “rapid test”) για τον ιό Covid 19 στο χώρο του πάρκινγκ (isobox) το πρωί της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου από τις 10.00 έως τις 12.30.

Η δειγματοληψία θα γίνει μέσα από όχημα, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Οι πολίτες που προσέρχονται θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, αποστέλλοντας sms με αριθμό 1 στο 13033, για τη μετακίνησή τους και να προσέρχονται με όχημα, χωρίς να εξέλθουν από αυτό.

Με τη μέθοδο αυτή, δεν υπάρχει καθυστέρηση και αναμονή για τους πολίτες, που εξυπηρετούνται σε σύντομο χρόνο, που δεν υπερβαίνει τα λίγα λεπτά.

Περιορίζουμε, στις απολύτως απαραίτητες, τις μετακινήσεις μας

Ανταποκρινόμαστε στα τεστ

Ακολουθούμε τις οδηγίες

Τηρούμε σχολαστικά τους κανόνες"

Μένουμε ασφαλείς

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News