Ελλάδα - Covid 19: Καθαρές οι Πάρος - Ανδρος με βάση τα rapid - test

Σε 975 rapid tests που πραγματοποίησε χθες ο ΕΟΔΥ βρέθηκαν 40 κρούσματα SARS-CoV-2 (4,10%). Τα θετικά αποτελέσματα των ελέγχων αφορούν 25 άνδρες και 15 γυναίκες. Ανάμεσά τους είχαμε τεστ σε Πάρο και Ανδρο αλλά και Ρόδο όσον αφορά το Νότιο Αιγαίο και το ευχάριστο είναι ότι δεν βρέθηκαν θετικά κρούσματα...

Το μήνυμα από το ΕΟΔΥ  Και να μην ξεχνάμε: Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλο τον πλανήτη, δεν είμαστε έρμαια κάποιου πεπρωμένου. Έχουμε δυνατότητα επιλογής: Να τηρήσουμε τα μέτρα και να μείνουμε ασφαλείς ή επιμείνουμε σε μια στείρα άρνηση της πραγματικότητας και να αφεθούμε στο τυχαίο. Μένουμε στο σπίτι, μένουμε ασφαλείς

Παρατίθενται τα στοιχεία από τις σημερινές δράσεις σε ανοιχτούς χώρους ανά την Ελλάδα με σημείο αναφοράς σε Κυκλάδες (Πάρος - Ανδρος) και Δωδεκάνησα (Ρόδος)

Λάρισα

Διενεργήθηκαν 171 έλεγχοι με rapid tests και ανευρέθηκαν 8 κρούσματα (4,67%). Πρόκειται για 7 άνδρες και μία γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 55 έτη.

Ρόδος

Η “drive through” δειγματοληψία οργανώθηκε στο Παραδείσι. Συνολικά έγιναν 101 rapid tests, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

Πάρος

Οι ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν “drive through” δειγματοληπτικούς ελέγχους στη Νάουσα Πάρου. Έγιναν 81 rapid tests και ήταν όλα αρνητικά.

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ - ΠΑΡΟΣ - ΕΟΔΥ - ΕΛΕΓΧΟΙ DRIVE THROUGH - RAPID TESTS

Άνδρος

Διενεργήθηκαν 100 rapid tests, τα αποτελέσματα των οποίων ήταν όλα αρνητικά.

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ - ΑΝΔΡΟΣ - ΕΟΔΥ - ΕΛΕΓΧΟΙ DRIVE THROUGH - RAPID TESTS

 

Καρδίτσα

Στα συνολικά 370 rapid tests βρέθηκαν 30 θετικά (8,1%). Πρόκειται για 17 άνδρες και 13 γυναίκες με διάμεση ηλικία τα 52 έτη.

Καστοριά

Πραγματοποιήθηκαν 62 rapid test και προέκυψαν 2 θετικά (3,22%). Αφορούν έναν άνδρα και μία γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 26 έτη.

Αργολίδα

Διενεργήθηκαν 90 rapid test τα αποτελέσματα των οποίων ήταν αρνητικά.

Για σήμερα, Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, κλιμάκια του ΕΟΔΥ αποτελούμενα και από Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) θα πραγματοποιήσουν δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests), μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) στις ακόλουθες περιοχές της χώρας:

@ Λαμία, οδό Φιλίας 2, 09:00-14:00

@ Ναύπλιο, 3ο χλμ Παραλιακής οδού Ναυπλίου-Νέας Κίου, 10:00-14:00

@ Βόλος, Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, 09:00-14:00

@ Καλαμάτα, προαύλιος χώρος Μεγάρου Χορού, 10:00-14:00

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News