Ελλάδα – Πολάκης: «το τσιγάρο θα το κόψω, όταν εγώ το επιλέξω, οκ «guy»???»

Όχι ότι δεν το περιμέναμε ε; Η αλήθεια είναι ότι άργησε να απαντήσει και μάλλον ήταν λίγο … εκτός τόπου και χρόνου. Κοινώς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης επέλεξε το δικό του δρόμο και .. προσποιήθηκε ότι δεν κατάλαβε γιατί ο Ευρωπαίος Επίτροπος για θέματα Υγείας  Βιτένις Αντριουκαΐτις, μία ημέρα νωρίτερα και με την ευκαιρία εκδήλωσης για θέματα που αφορούν το παθητικό κάπνισμα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο αρμόδιος υπουργός δεν σέβεται τους γύρω του όταν καπνίζει στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και δη σε κλειστό χώρο…

Και η απάντηση του κου Πολάκη ήταν απλά … ότι δεν πρόκειται να κόψει το τσιγάρο (!!) ή μάλλον θα το κόψει όταν αυτός το επιλέξει ελεύθερα. Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στην επίμαχη φωτογραφία, τονίζοντας ότι τραβήχτηκε κρυφά από εκπρόσωπο εταιρείας υγειονομικού υλικού και μοιράστηκε στα ΜΜΕ ενώ κατηγόρησε τον Επίτροπο ότι δεν γνωρίζει το έργο που έχει επιτελέσει στο υπουργείο Υγείας. Και βέβαια επιτέθηκε στον Δημήτρη Αβραμόπουλο για την πολιτική που ακολούθησε ως υπουργός Υγείας και στον επίλογο υπέγραψε με το «οκ guy» που μάλλον έχει σχέση με το γεγονός ότι ο Επίτροπος Αντριουκάιτις χρησιμοποίησε την έκφραση «τύπος» για τον Παύλο Πολάκη… Δανεικά είναι αυτά, τι να κάνουμε.. .

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Προς κύριο Βιτενις Αντριουκαιτις :

- Αυτος ο "τύπος" κύριε επίτροπε ασχολείται τρία χρονια με πιο σοβαρά πράγματα στο χωρο της υγείας απο το τςιγαρο. Μαθε πριν μιλήσεις !!!

- Ειναι ψέμματα πως δεν φορούσε κανεις γραβάτα οταν ήρθατε στο Υπουργειο. Ο θυρωρός στην είσοδο φορούσε. Εγω δεν φοράω. Οι γραβατωμένοι που πέρασαν απο δω χρεωκοπησαν τη χώρα μας. Αυτους πολεμάμε. Μαθε πριν μιλήσεις !!

- το τσιγάρο θα το κόψω οταν το επιλέξω με ελεύθερη βούληση εγω (δεν αργεί η απόφαση ,αλλα θα ειναι δική μου)

- Τη φωτογραφία που κρατάς την τράβηξε κρυφά κάποιος εκπρόσωπος εταιρείας Υγειονομικου υλικού που ειχαμε καλέσει σε συναντηση διαπραγματευςης στο υπουργείο και τους αναγκάσαμε να κατεβάσουν 20% τις τιμές που πουλούσαν τα είδη τους στα νοςοκομεια της χώρας μας (Υλικα επεμβατικής καρδιολογίας )

Η φωτογραφία ειναι οταν έληξε η συναντηση και την αναπαρήγαγαν πολλα ΜΜΕ τηλεοπτικά και ιντερνετικα απο τα οποια κόψαμε περίπου 6-10 εκατομμύρια ευρω διαφημιςτικη δαπάνη το χρόνο που έπαιρναν ΚΑΚΩΣ απο το Υπ Υγειας!

Ρωτα ενα συνάδελφο σου απο την Ελλάδα, εκει στην ευρωπαϊκή επιτροπή, (φοράει και γραβάτα πάντα) πόσα τους έδινε καθε χρόνο για προβολή μηνυμάτων της αντικαπνιστικής εκστρατείας τα οποια ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ!!!!!

OK "GUY"???

Yours sincerely

Pavlos Polakis deputy Minister of Health

Με πληροφορίες και φωτογραφία από την ιστοσελίδα in.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News