Ελλάδα - Ζάκυνθος: Εφυγε ο 67χρονος, 3ος νεκρός ελέω Κορωνοϊού

Κατέληξε πριν λίγα λεπτά ο 67χρονος Ζακυνθινός που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του νησιού μας. Ο 67χρονος είχε εισαχθεί την Πέμπτη στο νοσοκομείο με βαριά συμπτώματα και νοσηλευόταν στην ειδική μονάδα απομόνωσης διασωληνωμένος. Αμέσως εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ δείγμα. Την Παρασκευή βγήκαν τα αποτελέσματα και διαπιστώθηκε ότι ήταν θετικός στον κορωνοϊό.

Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα imerazante.gr Η κατάσταση της υγείας του χειροτέρεψε και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον επαναφέρουν, όμως δυστυχώς κατέληξε. Ο συμπολίτης μας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στις 10:30.

Οπως είχαμε αναφέρει και νωρίτερα, η ημέρα δεν ξεκίνησε καλά καθότι από την Πτολεμαϊδα είχε γίνει γνωστό ότι υπάρχει και δεύτερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 90 ετών, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον ιό την Τετάρτη 11 Μαρτίου και νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας κατέληξε μετά από σοβαρές επιπλοκές πνευμονίας. Ο 90χρονος είχε καταγωγή από την Δαμασκηνιά Βοϊου. Αρχικά βγήκε θετικός στον κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καστοριάς και στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο όπου κατέληξε.

Σημειώνεται ότι νοσηλεύονται ακόμα δύο συγγενείς του 90χρονου, επίσης φορείς του κορονοϊού.

Ο πρώτος νεκρός ήταν ο 66χρονος από την Αμαλιάδα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο του Ρίου. Ένας 64χρονος στο ίδιο νοσοκομείο στο Ρίο παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση και βρίσκεται διασωληνωμένος στην εντατική. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 90χρονος στην Πτολεμαΐδα είχε έρθει σε επαφή με το γνωστό τουριστικό γκρουπ που είχε επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους.