Κάρπαθος - Covid 19: Και η σύζυγος του 74χρονου νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Κρήτης

Στη μονάδα Covid του Βενιζελείου νοσηλεύεται και η σύζυγος του 74χρονου, ο οποίος έφτασε στην Κρήτη, μέσω αερομεταφοράς από την Κάρπαθο χθες, καθώς εμφάνιζε συμπτώματα κορωνοϊού.

Πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας, περίπου, 70 ετών, η οποία διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό, στο πλαίσιο της ιχνηλάτισης των επαφών του 74χρονου.

Ειδικότερα, όπως επιβεβαίωσε στο neakriti.gr ο Διοικητής του Βενιζελείου, κ. Κώστας Τερζάκης, «Η γυναίκα είχε υποβληθεί από, χτες, Τρίτη, σε τεστ και σήμερα βγήκε το αποτελέσμα, το οποίο και ήταν θετικό».

«Για το λόγο αυτό εισήχθη και εκείνη στην Κλινική Covid του νοσοκομείου. Μάλιστα, το ζευγάρι νοσηλεύεται στο ίδιο δωμάτιο», συμπλήρωσε ο κ. Τερζάκης, σύμφωνα με τον οποίο, η γυναίκα είναι σε καλή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο 74χρονος είναι Ελληνοαμερικανός ο οποίος είχε φθάσει στο νησί των Δωδεκανήσων πριν από 10 ημέρες, μέσω πτήσης transit, καθώς οι απευθείας πτήσεις από τις ΗΠΑ παραμένουν υπό απαγόρευση.

Κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, υποβλήθηκε κανονικά σε τεστ, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό. Ωστόσο, λίγες ημέρες αργότερα ένιωσε αδιαθεσία και ανέβασε πυρετό, με αποτέλεσμα να διακομιστεί σε νοσοκομείο της Κρήτης.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 74χρονος ήταν θετικός στον κοροναϊό.

Σημειώνεται ότι ο 74χρονος διέμενε σ’ ένα χωριό, κατοίκων περίπου 150 ατόμων και γίνεται προσπάθεια από τον ΕΟΔΥ να έχει άμεσα αποτελέσματα ώστε να αποφύγουν τα χειρότερα στο χωριό ...

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...