Κε Πολάκη είστε κακός υπουργός. Δεν σας αγαπώ

«Τα παιδάκια έχουν ανάγκη. Αν δεν κάνουν λογοθεραπεία δεν θα μπορούν να μιλούν» σημειώνει σε γράμμα της προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη μια νεαρή μαθήτρια που αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες και  «Αν δεν κάνουν εργοθεραπεία, δεν θα μπορούν να πιάσουν το κουτάλι ούτε το μολύβι να συγκεντρωθούν να μάθουν γράμματα και αριθμούς», συνεχίζει στην επιστολή της η νεαρή μαθήτρια, η οποία έχει την ανάγκη να παρακολουθεί εξειδικευμένες θεραπείες έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί.

Στο γράμμα που δημοσιεύεται στο nena.gr η μικρή εξηγεί ποιες συνέπειες έχουν στη ζωή της, αλλά και των υπολοίπους συνομήλικούς της που καλούνται να αντιμετωπίσουν παρόμοιες παθήσεις ποιες είναι οι συνέπειες που έχουν για τη συγκεκριμένη κατηγορία παιδιών οι αποφάσειςτου υπουργείου Υγείας.

Το άρθρο στο οποίο συνοδεύεται η επιστολή προς τον υπουργό, υπογράφει η Νένα Χρονοπούλου, η οποία επισημαίνει πως δεν είναι το πρώτο που έχει αποσταλεί από αυτή την ειδική κατηγορία παιδιών προς την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Ολόκληρη η επιστολή προς τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, όπως δημοσιεύεται στο nena.gr: