Κέα - covid 19: "Είμαστε καθαροί" αναφέρει ο Δήμος

Η Κέα ή Τζια ένα από τα ωραιότερα νησιά των Δυτικών Κυκλάδων, βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όταν στις αρχές του μήνα υπήρξε θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο νησί.. Νήπιο εντοπίστηκε θετικό, τέθηκε άμεσα σε καραντίνα (όπως και η οικογένειά του) το νηπιαγωγείο στον Αγιο Νικόλαο, έκλεισε, όμως ήρθε η ώρα που όλα αυτά καθαρίζουν. Και σήμερα, ο Δήμος Κέας με ανακοίνωση που υπογράφει η Δήμαρχος Ειρήνη Βελισσαροπούλου, ενημερώνει ότι δεν υπάρχει κανένα νέο κρούσμα και ότι καλό θα είναι να τηρούμε (σ.σ. οι πολίτες) τα μέτρα προστασίας όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Κέας, αναφέρει:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει κανένα καινούριο κρούσμα κορωνοϊού μέχρι στιγμής στην Κέα.

Ωστόσο, θα πρέπει όλοι να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Κρατάμε φυσικές αποστάσεις, φοράμε μάσκα απαραιτήτως στους κλειστούς χώρους, αλλά και στους ανοιχτούς όταν υπάρχει συνωστισμός, πλένουμε συχνά τα χέρια μας.

Για την ομαλότερη λειτουργία του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείο Κέας και για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, καλό θα ήταν να ενεργοποιήσετε την ηλεκτρονική συνταγογράφηση ώστε να λαμβάνετε τις συνταγές σας μέσω email ή μηνύματος στο κινητό σας τηλέφωνο".

Φωτογραφία: e-kyklades.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News