Κέα - covid 19: Κρούσμα σε παιδάκι, σε καραντίνα όλη η οικογένεια

Μετά την Κύθνο και η Κέα.. Στην ίδια περιφεριακή Ενότητα αλλά ειναι άγνωστο το πως εκδηλώθηκε ο κορωνοϊός στο παιδί νηπιακής ηλικίας... Οπως μας ενημερώνει ο Δήμος Κέας, υπάρχει στο νησί επιβεβαιωμένο κρούσμα και δη στον οικισμό Κάτω Μεριά... Αναφέρεται σε παιδί νηπιακής ηλικίας και ότι τόσο το ίδιο όσο και η οικογένειά του είναι σε καραντίνα στο σπίτι τους. Και βέβαια ζητάει από τους πολίτες να μείνουν ψύχραιμοι και να τηρούν τα μέτρα προστασίας...

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από το Δήμο Κέας αναφέρει:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση που μας παρέχει το Π.Π.Ι. Κέας, στο νησί μας υπάρχει ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19. Πρόκειται για ένα παιδάκι νηπιακής ηλικίας από την Κάτω Μεριά. Το ίδιο και η οικογένεια του έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Σημαντικό είναι να παραμείνουμε όλοι ψύχραιμοι και να συνεχίσουμε να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Κρατάμε φυσικές αποστάσεις, φοράμε μάσκα απαραιτήτως στους κλειστούς χώρους, αλλά και στους ανοιχτούς όταν υπάρχει συνωστισμός, πλένουμε συχνά τα χέρια μας.

Με υπευθυνότητα, προστατεύουμε την υγεία μας και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ειδικά αν ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Με υπευθυνότητα, αποφεύγουμε τη διασπορά ψευδών ειδήσεων. Ο Δήμος Κέας, σε συνεργασία με το Π.Π.Ι. Κέας, θα προβεί σε έγκυρη ενημέρωση για οτιδήποτε προκύψει, υπεύθυνα όπως πάντα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News