Κέα - "Υγεία για όλους": Επιτυχημένη παρέμβαση με 236 εξετάσεις

Επιτυχώς και με πλήθος συμμετοχών ολοκληρώθηκε η διήμερη δράση ιατρικής παρέμβασης της Εταιρείας Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για όλους» στην Κέα. Οι κάτοικοι του νησιού μας έκαναν δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στο Π.Π.Ι. Κέας και στο Πνευματικό Κέντρο “Στλιανός Ρέστης”.

Συγκεκριμένα, στις 10 & 11 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν 53 ορθοπεδικοί, 22 παιδιατρικοί, 51 δερματολογικοί, 69 ενδοκρινολογικοί και 41 καρδιολογικοί έλεγχοι. Έγιναν, δηλαδή, συνολικά 236 δωρεάν εξετάσεις.

Η δράση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Διοργανώθηκε σε συνεργασία με την 2η Υ.ΠΕ., το Δήμο Κέας, το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, το Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου, την Παιδιατρική κλινική «ΜΗΤΕΡΑ», το Π.Π.Ι. Κέας, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Κέας. Η Δήμαρχος Κέας, κ. Ειρήνη Βελισσαροπούλου για να ευχαριστήσει τους διοργανωτές τους πρόσφερε ως ενθύμιο το βιβλίο «Οι Καθοικίες και οι Καθέντρες της Τζιάς».

Η αξία τέτοιων διοργανώσεων είναι ανεκτίμητη μιας και η ανάγκη για ιατρική περίθαλψη στο νησί μας είναι μεγάλη. Ο Δήμος Κέας πάντα θα στηρίζει τέτοιες δράσεις και θα υποστηρίζει έμπρακτα τον τομέα της Υγείας. 

Δελτίο Τύπου Δήμου Κέας 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News