Κυκλάδες - Αντίπαρος: Rapid tests αλλά και έλευση γιατρών

Αντίπαρος ... Εξετάσεις

«Είναι επιβεβλημένο να υποβληθούν σε έλεγχο όσοι έχουν έρθει πρόσφατα στο νησί από ενδημικές περιοχές (Αθήνα – Αλβανία κ.α.)..» Η έκκληση του Δήμου Αντιπάρου προς όλους. Και ενδεχομένως να πρέπει να γίνει και από όλους τους Δημάρχους των νησιών. Μπορεί να μην είναι υποχρεωτικό το τεστ, όμως οφείλει να γίνει, για λόγους δημόσιας υγείας…  

Ο Δήμος Αντιπάρου λοιπόν μας ενημερώνει..  «το κλιμάκιο ΚΟΜΥ (Κινητές Ομάδες Υγείας) ΕΟΔΥ θα διενεργήσει και πάλι, σε συνεργασία με το Δήμο Αντιπάρου, δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με ανοσοχρωματογραφική δοκιμασία (Ag-RDT “rapid test”) για τον ιό Covid 19 στο χώρο του ιατρείου το πρωί της ΠΕΜΠΤΗΣ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ από τις 11.00 έως τις 13.00.

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Οι πολίτες που προσέρχονται θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειας τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα, αποστέλλοντας sms με αριθμό 1 στο 13033.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΟ ΕΝΔΗΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ (ΑΘΗΝΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ κ.ά).

ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ -ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ- ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Και εξετάσεις ΩΡΛ

Ο Δήμος Αντιπάρου και η ΚΕΔΑ ενημερώνουν τους δημότες ότι κλιμάκιο αποτελούμενο από τρεις ωτορινολαρυγγολόγους, νοσηλεύτρια και τεχνικό ακοολογίας, με επικεφαλής τον ΩΡΛ ιατρό και αγαπητό φίλο του νησιού κ.Περικλή Νομικό, θα επισκεφθούν το νησί μας για εξέταση ασθενών στις 27 Φεβρουαρίου. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν εξέταση να έρθουν σε επικοινωνία με τον ιατρό Σωτήρη Σκούρτη (τηλ επικ 2284028202 και 2284061219) από Τρίτη 23/2 εως Πέμπτη 25/2. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα πρόληψης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News