Κυκλάδες: Δωρεάν εξετάσεις rapid tests σε Σύρο και Πάρο

Κυκλάδες - Πάρος

Σύρος και Πάρος συνεχίζουν σε καθημερινή βάση να πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου .. Είτε με τη συνεργασία του Νοσοκομείου Σύρου (για τη Σύρο), είτε μέσα από τις Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) στην Πάρο.. Δείτε που θα γίνουν σήμερα στην Σύρο και τη Πάρο (Νάουσα) από τις 10 το πρωί ..

Ξεκίνημα από τη Σύρο ... Σε συνέχεια της συνεργασίας του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης με τον ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιούνται δωρεάν τεστ ταχείας διάγνωσης Covid- 19 (rapid tests), στον χώρο στάθμευσης του Αθλητικού Κέντρου ( Δημήτριος Βικέλας), την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, κατά τις ώρες 10:00–14:00.

Και πάμε στην Πάρο.. Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με “rapid test” από Κυριακή 13 Ιουνίου έως και Παρασκευή 18 Ιουνίου στην πλατεία Νάουσας, από 10:00 έως 13:00.

Αυτονόητο; Οι πολίτες πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλειάς τους (Α.Μ.Κ.Α.) και να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα / διαβατήριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News