Κυκλάδες: "Εφυγε" νικημένος από τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο της Σύρου

Πόσο εύκολο είναι να λες αντίο σε έναν άνθρωπο που παλεύει καθημερινά, είναι τυπικός στη δουλειά του, στις υποχρεώσεις του αλλά... Αυτό το "αλλά" είναι που σήμερα μας πληγώνει... Και όλοι αναζητούμε ευθύνες... 

Αφορμή για την παρατήρηση αυτή; το γεγονός ότι ένας +70 ετών βιοπαλαιστής νικήθηκε από τον κορωνοϊό και έφυγε στην ΜΑΦ του Νοσοκομείου Σύρου... 

Οπως διαβάζουμε στην σελιδα cyclades24.gr " Ο πρώτος θάνατος που καταγράφεται στο Νοσοκομείο Σύρου από κορονοϊό, δυστυχώς είναι γεγονός και αφορά μόνιμο κάτοικο του νησιού, τον Μ.Β. έναν άνδρα άνω των 70 ετών, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή μετά από σκληρή και άνιση μάχη με τον ιό.

Νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου για αρκετές ημέρες, πάλεψε με τον κορονοϊό, οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά ο οργανισμός του δεν άντεξε και λύγισε στη σφοδρή επίθεση του φονικού ιού.  

Ο θάνατος του Μ.Β. προκάλεσε θλίψη στους συγγενείς και τους οικείους του που τον αποχαιρέτησαν σήμερα κατά την εξόδιο ακολουθία του. Επίσης, μας υπενθύμισε ότι κανείς δε μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, ακόμη κι αν ζει σε κοινωνίες με μικρό αριθμό κρουσμάτων". 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News