Κυκλάδες: Η Lice Clinics of Greece Naxos σπάει ταμπού και ταξιδεύει σε Πάρο, Σαντορίνη

Η εποχή του ..πετρελαίου και του ξυρίσματος γουλί της κεφαλής για να απαλλαχτούμε οριστικά από τις ψείρες έχει περάσει ανεπιστρεπτί.. Και έχει γίνει πραγματικότητα χάρη στη προσπάθεια που έχει καταβάλει η επιστήμη.. Και πλέον η απαλλαγή του τριχωτού της κεφαλής από τις ψείρες γίνεται με τον πλέον φυσικό τρόπο… Μία επίσκεψη στην κλινική Lice Clinics που βρίσκεται στη Νάξο… Λίγο πριν την είσοδο στην πλατεία Πρωτοδικείου. Εκεί όπου τα κορίτσια, η Ρόζα και η Κυριακή έχοντας lice – nce to kill αναλαμβάνουν να απαλλάξουν τα κεφαλάκια των μικρών φίλων της κλινικής από τις ψείρες στο ..λεπτό.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η πλειοψηφία των παιδιών ηλικίας 3 – 12 ετών θα προσβληθεί τουλάχιστον μια φορά από ψείρες στο τριχωτό της κεφαλής. Ο μύθος ότι η κακή υγιεινή είναι υπεύθυνη για το φαινόμενο της φθειρίασης, έχει αναγάγει το πρόβλημα αυτό σε πραγματικό ταμπού για γονείς και παιδιά.

Ωστόσο, τα νέα είναι ενθαρρυντικά! Τι θα λέγατε αν σε μόλις 60 λεπτά της ώρας το πρόβλημα της φθειρίασης γινόταν παρελθόν μια για πάντα με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς τα συνήθη χημικά και παρασιτοκτόνα που, αποδεδειγμένα, είναι επιβλαβή για την υγεία των παιδιών; Η κλινική Lice Clinics τώρα βρίσκεται και στις Κυκλάδες, στο κέντρο της Νάξου, και φέρνει επανάσταση στην διάγνωση και τη θεραπεία της φθειρίασης σε παιδιά και ενήλικες, χάρη στην εγκεκριμένη από τον Αμερικανικό Οργανισμό Υγείας (FDA) και τον Ε.Ο.Φ συσκευή AirAllé που διοχετεύει θερμό αέρα αφυδατώνοντας και εξαλείφοντας σε μία μόνο επίσκεψη τις ψείρες και τις κόνιδες.

Γιατί να εμπιστευτεί κανείς τους ειδικούς της Lice Clinics of Greece Naxos; Για τέσσερις λόγους:

Πρόκειται για μία 100 %, ασφαλή θεραπεία, εγκεκριμένη από τον ΕΟΦ, την FDA, δερματολόγους κ παιδίατρους.

Το θεραπευτικό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μόλις σε μια συνεδρία, από εξειδικευμένο, επιστημονικό προσωπικό της κλινικής.

Δεν χρησιμοποιείται κανένα παρασιτοκτόνο χημικό στοιχείο.

Δεν απαιτείται η οποιαδήποτε συμμετοχή ή απασχόληση των γονέων στην διαδικασία της θεραπείας.

Και το ωραίο νέο της ημέρας;  Η Lice Clinics of Greece Naxos, ταξιδεύει πλέον και σε άλλα νησιά. Κοινώς έρχεται στο σπίτι σας… Λύνει το πρόβλημα της μετακίνησης σας με την κινητή μονάδα καταπολέμησης ψειρών, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της στην #Σαντορίνη και την #Πάρο. Και δεν έχετε παρά να επικοινωνήστε «μαζί μας, καλώντας στο 22850-26006 προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις ημερομηνίες, που θα βρίσκεται η κινητή μας μονάδα στο νησί σας, καθώς και για όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες της»
Για περισσότερες πληροφορίες δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.liceclinics.gr