Κυκλάδες - Μήλος: Προσθήκη στο Κέντρο Υγείας μίας γενικής χειρουργού

Κέντρο Υγείας Μήλου

Σημαντική ενίσχυση για το Κέντρο Υγείας Μήλου… Πριν από μία εβδομάδα ανέλαβε υπηρεσία η Γενική χειρουργός Ελπινίκη Βίγλη και όπως είναι λογικό, στη Μήλο χαμογελούν… Και ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Κέντρου Υγείας, Κωνσταντίνος Μακρής, αρπάζει την ευκαιρία να ανακοινώσει τους κατοίκους του νησιού ότι αναμένονται σύντομα και δύο ακόμη γιατροί (Παιδίατρος – Γενικός Ιατρός) ενώ ευχαριστεί και τον Διευθυντή του IMERYS για την κάλυψη ενοικίων διαμονής δύο γιατρών όπως βέβαια και την σταθερή οικονομική υποστήριξη που προσφέρει στο Κέντρο Υγείας Μήλου

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Υγείας Μήλου ενισχύθηκε με μια ακόμα Ιατρό. Πρόκειται για τη Γενική Χειρουργό, κα. Βίγλη Ελπινίκη, η οποία ανάλαβε υπηρεσία από τις 20/1/2021, την οποία και καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε καλή δύναμη.

Ευχαριστούμε τους Διοικητές, της 7ης Δ.Υ.Π.Ε., κα. Λένα Μπορμπουδάκη και της 2ης Δ.Υ.Π.Ε., κ. Χρήστο Ροϊλό, για την άψογη συνεργασία τους ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες μετάθεσης της Ιατρού στο Κ.Υ. Μήλου.

Σύντομα δε, αναμένεται να καλυφτούν μέσω της νέας προκήρυξης από το Υπουργείο Υγείας, οι θέσεις της Παιδιατρικής και Γενικής Ιατρικής.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το Διευθυντή της εταιρείας IMERYS, κ. Ιωάννη Σανούδο, τόσο για την κάλυψη των ενοικίων διαμονής των δυο Ιατρών μας, άλλα και για τη σταθερή οικονομική υποστήριξη που προσφέρει στο Κέντρο Υγείας Μήλου.

Κλείνοντας, επισημαίνουμε στους συμπολίτες μας ότι μπορούν να εμπιστεύονται το Κ.Υ. Μήλου, να νοιώθουν απολύτως ασφαλείς, να είναι κοντά μας και να μην δίνουν σημασία σε εκείνους που, για μικροκομματικά συμφέροντα, καταστροφολογούν συνεχώς, μη αντιλαμβανόμενοι ότι με αυτόν τον τρόπο υποδαυλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του Κ.Υ. Μήλου.»

 

Με πληροφοριες και φωτογραφία από τα mileikanea.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News