Κυκλάδες - Σαντορίνη: Πραγματοποίηση τριπλής αεροδιακομιδής

Κυριακή βράδυ και όλοι στο καθήκον. Η ενημέρωση από το Νοσοκομείο της Σαντορίνης αναφέρει ότι επίκειται τριπλή αεροδιακομιδή ασθενών που έχουν άμεση ανάγκη μετακίνησης σε νοσοκομεία της Αττικής. Το "ευχάριστο" μέσα σε αυτή την δύσκολη στιγμή είναι ότι δεν υπήρχε ασθενής με θετικό κρούσμα. Κάτι που θα δυσκόλευσε ακόμη περισσότερο την αποστολή των μελών τόσο του ΕΚΑΒ όσο και του πολιτικού προσωπικού του αεροδρομίου στη Σαντορίνη.

Και η "επιχείρηση αεροδιακομιδή" ξεκίνησε υπό τις οδηγίες του αερολιμενάρχη Δημήτρη Γάκη... Οπως διαβάζουμε σε στην σελίδα που διαθέτει στα social media "  Με την επιτυχημένη τριπλή έκτακτη αεροδιακομιδη ασθενών του ΕΚΑΒ από την Σαντορίνη προς την Αθήνα και με δύσκολες προσγειώσεις των αεροσκαφών λόγω χαμηλή ορατότητας στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης τελειώνει η σημερινή απαιτητική ημέρα.

Ευχόμαστε από καρδίας την αποκατάσταση της υγείας και την γρήγορη επιστροφή των τριών ασθενών στις οικογένειες τους !
 
Τα συγχαρητήρια μου για τον επαγγελματισμό όλων των συναδέλφων και συνεργατών στον Αερολιμένα Σαντορίνης, στο ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο μας που μέρα και νύχτα όλα αυτά τα χρόνια βρίσκόμαστε στις επάλξεις,στο καθήκον και σε ετοιμότητα για να υπηρετήσουμε με ταχύτητα την διάσωση του υπέρτατου αγαθού της ανθρώπινης ζωής!"
 
Εμείς να προσθέσουμε ότι η αεροδιακομιδή έγινε από το αεροσκάφος της Olympic Air που χρησιμοποιείται για το σκοπό αυτό από το ΕΚΑΒ, λίγο νωρίτερα ήταν επιτυχημένη η προσέγγιση της πτήσης με Sky Express όπου λόγω χαμηλής ορατότητας μόνο εύκολο δεν ήταν το έργο οδηγών του αεροσκάφους...
 
Οσο για τους τρεις ασθενείς; οι δύο αντιμετώπισαν πρόβλημα καρδιάς και ο 3ος είχε τραυματισμός σε εργατικό ατύχημα...  Με την ευχή όλα να πάνε καλά στους συντοπίτες μας...
 
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News