Κυκλάδες - Σίφνος: Αρνητικά τα τεστ για τους υπαλλήλους του Δήμου

Κοινωνία - Σίφνος

Ηταν η 12η Μαρτίου όταν ο Δήμος Σίφνου ανέφερε "Ενημερώνουμε ότι ο εργαζόμενος που λίγες μέρες πριν είχε έρθει σε επαφή με θετικό κρούσμα στην Αθήνα επιβεβαιώθηκε ως θετικό κρούσμα, ενώ τα υπόλοιπα δείγματα που λήφθηκαν από το χώρο της εργασίας στο στάδιο της πρώτης ιχνηλάτησης είναι αρνητικά".

Και χθες είχαμε νέα ενημέρωση πάνω στο ίδιο θέμα, σημειώνοντας ότι όλα κύλισαν ομαλά, τα μοριακά τεστ ήταν αρνητικά, όμως παρόλα αυτά σημειώνει ότι πρέπει οι κάτοικοι να τηρούν τα μέτρα προστασίας...

"Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσής μας, με την οποία σας ενημερώνα-με ότι εργαζόμενος στο Δήμο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, σας γνωρίζουμε ότι την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 διενεργήθηκε μοριακό τεστ, όχι μόνο σε όσους ήρθαν έστω σε στιγμιαία επαφή αλλά, προληπτικά, στους εργαζόμενους στα γραφεία του Δήμου.

Σήμερα, Τρίτη 16 Μαρτίου, ενημερωθήκαμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι το αποτέλεσμα προέκυψε αρνητικό σε όλες τις περιπτώσεις, γεγονός που σε συνδυασμό με τον άμεσο κατ’ οίκον περιορισμό του θετικού κρούσματος, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε διασπορά του ιού.

Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον Προϊστάμενο του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σίφνου κ. Σπύρο Ρουπακιώτη και στην Αγροτική Ιατρό κα Κυριακή Καβαλιέρου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα και σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Ζαμπέλη, διεκπεραίωσαν άψογα τη διαδικασία και μάλιστα εκτός του συμβατικού ωραρίου λειτουργίας του Ιατρείου μας".

@ Να σημειώσουμε ότι έχουν εμβολιαστεί περισσότεροι από 200 κάτοικοι της Σίφνου και ετοιμάζονται επίσης για τη 2η δόση μέσα από το Κέντρο Υγείας Σίφνου ...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News