Κυκλάδες - Υγεία για Ολους: Διήμερη ιατρική παρέμβαση στη Κέα

Ο Γιάννης Βλασερός – γιατρός καρδιολόγος με καταγωγή από τη Νάξο και ουσιαστικά γιατρός των Κυκλάδων – δίνει τον τόνο μέσα από την προσωπική του σελίδα στα social media … “Η «εκστρατεία» υγείας στις Κυκλάδες συνεχίζεται. Με το πρόγραμμα «υγεία για όλους» θα βρεθούμε το Σαββατοκύριακο 10 με 11 Απριλίου στην Κέα για ιατρική εθελοντική παρέμβαση με τις ειδικότητες καρδιολογίας, ορθοπεδικής, ενδοκρινολογική ,παιδιατρικής και πλαστικής χειρουργικής”.

Το πρόγραμμα «Υγεία για Ολους» που αποτελείται από εθελοντές γιατρούς και κάνει μία ουσιαστική ιατρική παρέμβαση μετά την Σίφνο, τις Μικρές Κυκλάδες βρίσκεται και στην Κέα για ένα διήμερο δράσης… Και επίκεντρο είναι τόσο το ΠΠΙ Κέας στην Ιουλίδα όσο και το Πνευματικό Κέντρο "Στ. Ρέστης" στην Κορησσία.... 

Και από σήμερα έχουμε ιατρικές εξετάσεις… Θα πραγματοποιηθούν στην Ιουλίδα, στο ΠΠΙ Κέας: Καρδιολογικός έλεγχος και στην Κορησσία, στο Πνευματικό Κέντρο «Στ. Ρέστης»: Ενδοκρινολογικός, Ορθοπεδικός, Παιδιατρικός και Δερματολογικός έλεγχος.

Στις ιατρικές εξετάσεις περιλαμβάνονται:

– Καρδιολογικός έλεγχος με χρήση φορητού καρδιογράφου και ηπερηχογράφου

– Ενδοκρινολογικός έλεγχος: Με χρήση φορητού υπερηχογράφου

– Ορθοπεδική κλινική εξέταση ενηλίκων – μυοσκελετικός έλεγχος παιδιών

– Δερματολογικός έλεγχος – Δερματολογικές βλάβες, από Πλαστικό Χειρουργό

– Παιδιατρική κλινική εξέταση

Για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 6980655168 κατά τις ώρες 9:00 – 14:00 (κ. Άννα Ποδογύρου).

Η δράση γίνεται σε συνεργασία με την 2η ΥΠΕ, το δήμο Κέας, το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, το Ιατρικό Κέντρο Π. Φαλήρου, την Παιδιατρική κλινική «Μητέρα», το ΠΠΙ Κέας και το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του δήμου Κέας.

Η ιατρική παρέμβαση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News