Μικρές Κυκλάδες - Δονούσα: Παραλαβή 100 rapid test

Πριν από μερικές ημέρες με την ευκαιρία των Χριστουγέννων, ο πρόεδρος της Κοινότητας Δονούσας, Χρήστος Σιγάλας και ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Πράσινος μας είχε ευχηθεί " οι άγιες ημέρες των Χριστουγέννων ας γεμίσουν με δύναμη, αγάπη και ομοψυχία τις καρδιές όλων μας. Ευχόμαστε ολόψυχα το νέο έτος να μας χαρίσει υγεία, να μας φέρει ευτυχία, αισιοδοξία, δύναμη και ανθρωπιά. Χρόνια πολλά και χαρούμενο το 2021!»

Μάλιστα, η εικόνα της Δονούσας αυτές τις ημέρες, υπέροχη.. και είχαν βοηθήσει όλοι... Καθότι στα μικρά νησιά όλοι λειτουργούν ως οικογένεια... Τι γίνεται όμως στο ζήτημα της ασφάλειας; Η απάντηση από τον κο Σιγάλα που μας είχε τονίσει " Το βράδυ της Τετάρτης (23/12), η Κοινότητα παρέλαβε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου 100 τεστ αντιγόνου ταχείας διάγνωσης (rapid test) και « όσοι έρχονται στο νησί θα περνάνε από το ιατρείο μας. Και θα κάνουν το τεστ»

Και σήμερα έρχεται το "ευχαριστώ" προς την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου...  Με ανάρτηση στα social media, ο κος Σιγάλας αναφέρει " Ευχαριστούμε θερμά την περιφέρεια νοτίου Αιγαιου για τη συνεργασία μας και ιδίως τον κ. Γιώργο Χατζημάρκο (Περιφεριάρχης) και τον Γιώργο Λεονταρίτη (αντιπεριφερειάρχης) για την αποστολή 100 ραπιτ τεστ που συμβάλουν στο μέγιστο στους τοπικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται από το Π.Π ΙΑΤΡΕΙΟ ΔΟΝΟΥΣΑΣ. Παραμένουμε σε πλήρη εγρήγορση, συνεχίζουμε να τηρούμε τα μέτρα με την ελπίδα να πάρουμε σύντομα τις ζωές μας πίσω".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News