Μικρές Κυκλάδες - Κουφονήσια: Διακόσια rapid test παραδόθηκαν μέσω της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Και στα Κουφονήσια έφτασε η …θωράκιση από τη Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου όσον αφορά τα τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου COVID-19 …  Και όπως βλέπουμε στην σελίδα του προέδρου της Κοινότητας Κουφονησίων Αντώνη Κωβαίου (στο πλευρό του και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Ταγκούλης) στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο θα βρίσκονται 200 rapid test που θα δίνουν την δυνατότητα αποτελέσματα σε 10 λεπτά … Και όπως είναι λογικό καλό είναι όσοι έρχονται στο νησί να περνούν από το Ιατρείο για το τεστ… Μόνο μέσα από την ατομική ευθύνη θα μπορέσουμε να νικήσουμε την πανδημία…

Αναλυτικά η ανάρτηση του κου Κωβαίου αναφέρει:

«200 τεστ Αντιγόνου παραλάβαμε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που θα συμβάλουν σημαντικά στους τοπικούς ελέγχους που διενεργούνται από το προσωπικό του Π. Π. Ιατρείου μας, ώστε σταδιακά και με μεγαλύτερη ασφάλεια να επανέλθουμε προς την κανονικότητα που όλοι αναμένουμε.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ την ΠΝΑΙ και ιδιαίτερα τον περιφερειάρχη μας Γιώργο Χατζημάρκο για την πρωτοβουλία του και την σταθερή μεριμνά του προς τα μικρά νησιά, ειδικά σε θέματα υγείας, καθώς και τον αντιπεριφερερειάρχη μας Γιώργο Λεονταρίτη και τον Έπαρχο μας Ιωάννη Μαργαρίτη για την ουσιαστική συνεργασία και την βοήθεια τους σε θέματα των Κουφονησίων.

Είμαστε ευγνώμονες….»

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News