Μήλος - covid 19: Ενημέρωση από επαγγελματία του νησιού για τα κρούσματα

Αδάμαντας - mileika nea

Για μία ακόμη φορά ο ΕΟΔΥ έπαιξε με τα νεύρα των κατοίκων στα νησιά... Χθες Παρασκευή και ανακοινώθηκαν δύο (από τα 14 συνολικά στις Κυκλάδες) κρούσματα στην Περιφερειακή Ενότητα Μήλου. Μπορεί για τον ΕΟΔΥ η Περιφερειακή Ενότητα Μήλου να είναι ένας αριθμός, μία κουκίδα στο χάρτη, αλλά για τους κατοίκους στην Ενότητα αυτή είναι κάτι διαφορετικό. Και το κυριότερο; Είναι αρκετά νησιά. Είναι η Μήλος, η Σίφνος, η Κίμωλος και η Σέριφος. Τέσσερις δήμοι. Τέσσερις. Οπότε; Αρχιζει το μάδημα της μαργαρίτας. Σε ποιο δήμο έχουμε κρούσμα; Κάτι αντίστοιχο με ότι συμβαίνει κάθε σχεδόν ημέρα με την Περιφερειακή Ενότητα Θήρας με έξι νησιά (Θήρα - Θηρασιά - Ιος - Ανάφη - Φολέγανδρος - Σίκινος, ήτοι πέντε δήμοι) έστω κι εάν εκεί το έχουμε μάθει πλέον το .. .μυστικό. 

Και χθες στα τέσσερα νησιά αναβρασμός. Σε ποιον Δήμο είναι τα δύο κρούσματα, τα πρώτα από τις 8 Δεκεμβρίου... Και η απάντηση δεν ήρθε από τον ΕΟΔΥ, αλλά από έναν επιχειρηματία που προφανώς έχει τα κότσια να το κάνει και όχι να κρυφτεί.. Και το έκανε με λιτή ανακοίνωση. Τόσο ξεκάθαρη, τόσο αξιοπρεπέστατη που απλά σε κάνει να πεις .. μπράβο... Τι αναφέρει λοιπόν μέσα από την σελίδα που διαθέτει στα social media η επιχείρήσή του;

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι συγγενικό πρόσωπο συνεργάτη του Egoist που είχε έρθει στο νησί από την Αθήνα, βρέθηκε θετικό σε τεστ που υποβλήθηκε.

Αμέσως ο συνεργάτης μου με ειδοποίησε και αποφάσισα να κλείσει το μαγαζι Σήμερα δυστηχως βρέθηκε και ο συνεργατης μας θετικος

Το προσωπικό της επιχείρησης έχει πάρει εντολή να υποβληθεί σε τεστ. Μέχρι στιγμής όλα τα τεστ που έχουν γίνει μαζί με το δικό μου είναι ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

Πιστεύουμε ότι ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον όλων

Ευελπιστώ όλο αυτό να τελειώσει γρήγορα και όσο καλύτερα γίνεται.

Θεώρησα ηθική υποχρέωση να ενημερώσω τους φίλους μας και την κοινωνία μας.

Περιμένουμε και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά.»

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΚΟΣ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News