Μήλος - Κέντρο Υγείας: Ενίσχυση με δύο γιατρους ειδικότητας

Σημαντική κίνηση ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Μήλου καθότι από χθες, Δευτέρα 6 Ιουλίου ανέλαβαν υπηρεσία δύο γιατροί. Ενας καρδιολόγους και μία γιατρός Γενικής Ιατρικής και θα δώσουν χείρα βοηθείας στους συναδέλφους τους για τις επόμενες 60 ημέρες... Κίνηση που έρχεται ως συνέπεια της ενίσχυσης από το κέντρο προς τη Περιφέρεια. Και όπως αναφέρει στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης ο Προεδρος της Δ/Ε του Κέντρου Υγείας Μήλου, Κωνσταντίνος Μακρής "έρχονται και άλλοι"...

Αναλυτικά το δελτίο αναφέρει:

«Συνεπείς στη δέσμευσή μας για συνεχή παρουσία Ιατρών ειδικότητας στο Κ.Υ. Μήλου, σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουλίου, ανέλαβαν υπηρεσία ο Διευθυντής Καρδιολογίας Ε.Σ.Υ., κ. Πανταζής Δημήτρης και η επιμελήτρια Α’ Γενικής Ιατρικής Ε.Σ.Υ., κα. Εξάρχου Χριστίνα.

Οι ανωτέρω Ιατροί θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους συμπολίτες μας για τις επόμενες 60 μέρες, ενώ παράλληλα αναμένονται οι αφίξεις και άλλων Ιατρών ειδικότητας.

Ευχαριστούμε τους διοικητές της 2ης ΔΥΠΕ κ. Χρήστο Ροϊλό, της 6ης ΔΥΠΕ κ. Ιωάννη Καρβέλη και του Γ.Ν. Πρέβεζας κ. Δημήτρη Σκανδάλη για την άψογη συνεργασία τους στην υλοποίηση των αποσπάσεων των Ιατρών στη Μήλο.»

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...