Μύκονος: Απέκτησε μέσω δωρεάς αξονικό τομογράφο

Κάθε καλοκαίρι όλοι θυμάμαστε το Κέντρο Υγείας Μυκόνου. Κυρίως, λόγω του όγκου "δουλειάς" που έχουν οι γιατροί και οι νοσηλευτές την τουριστική περίοδο... Και τότε μιλάμε για υποστελέχωση, για προβλήματα με τις βάρδιες, την απουσία υλικοτεχνολογικής υποδομής... Αραιά και που έχουμε ευχάριστες ειδήσεις. Οπως αυτή που έχει σχέση με την απόκτηση αξονικού τομογράφου, μέσω δωρεάς επιφανούς προσώπου της Μυκόνου και όπως αναφέρει η κα Ντίνα Σαμψούνη, πρόεδρος της ΔΕ του Κέντρου Υγείας Μυκόνου, αναμένεται αρχές Φθινοπώρου να λειτουργήσει... 

Ας δούμε τι έχει σημειώσει στην προσωπική της ιστοσελίδα στα social media 

"Μία σημαντική ημέρα ξημέρωσε για το ΚΥ Μυκόνου, αλλά κυρίως για τους ανθρώπους που ζουν και επισκέπτονται στο νησί.   Σε μια εποχή που η  πολιτική αρχίζει και τελειώνει στις εντυπώσεις, σχεδιάζεται και ασκείται με τους όρους του μάρκετινγκ, εμείς κάναμε ένα μεγάλο όνειρο πράξη.

Στις 22-7-2019, παραλάβαμε τον αξονικό τομογράφο 16 τομών, του οίκου GE. μετά από την σπουδαία ευεργετική δωρεά της οικογένειας Γ.Δακτυλίδη και είναι μέρος μιας πολύ μεγάλης προσφοράς της που περιλαμβάνει ψηφιακό μαστογράφο, συσκευή μέτρησης οστικής πυκνότητας και νέο ακτινολογικό συγκρότημα.

O  αξονικός τομογράφος, παρελήφθη κατόπιν της ολοκλήρωσης της ακτινοφυσικής μελέτης, της θωράκισης-προετοιμασίας του χώρου εγκατάστασης και ευελπιστούμε ότι θα τεθεί σε λειτουργία το Φθινόπωρο.

Με προσήλωση, αποτελεσματικότητα και το ίδιο πάθος συνεχίζουμε με έργα, πράξεις και μετρήσιμα αποτελέσματα. Προχωρώντας στον ωραίο δρόμο της  εκπλήρωσης ενός ιδεώδους, της απόκτησης μιας ξεχωριστής θέσης του Κέντρου Υγείας Μυκόνου στον χάρτη της Πρωτοβάθμιας Δημόσιας Υγείας στις Κυκλάδες".