Μύκονος - Covid 19: Θετικός υπάλληλος του Δήμου, κλειστές οι υπηρεσίες για δύο ημέρες

Κρούσμα σε υπάλληλο του Δήμου Μυκόνου εντοπίστηκε χθες... Αποτέλεσμα; Η άμεση αντίδραση της Δημοτικής Αρχής για κλείσιμο των υπηρεσιών που βρίσκονται στα κτήρια Βοϊνόβιτς και Μαύρου ώστε να γίνουν οι σχετικές απολυμάνσεις... Και βέβαια γίνεται η έκκληση στους πολίτες να επικοινωνούν με το δήμο μέσω διαδικτύου.... Αν και πάνω απ όλα αυτό που ενδιαφέρει όλους είναι η υγεία των πολιτών και βέβαια του συγκεκριμένου που αντιμετωπίζει τον ιό...

Αναλυτικά  η ανακοίνωση αναφέρει:

O Δήμος Μυκόνου ενημερώνει ότι με αφορμή κρούσμα σε εργαζόμενο του Δήμου, οι υπηρεσίες που στεγάζονται στα κτίρια Βοϊνόβιτς και Μαύρου θα μείνουν κλειστές τη Δευτέρα και την Τρίτη 16 – 17 Νοεμβρίου, όπου για προληπτικούς λόγους θα πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις.

Όλες οι ενέργειες γίνονται κατόπιν συνεννόησης με τον Ιατρό Εργασίας του Δήμου Μυκόνου και τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ. Επίσης, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας θα πραγματοποιηθούν τεστ στους δημοτικούς υπαλλήλους που εργάζονται σε αυτά τα κτίρια. Σε κάθε περίπτωση βρισκόμαστε σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές για την εφαρμογή των απαραίτητων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ο Δήμος Μυκόνου καλεί τους πολίτες να κάνουν χρήση των ηλεκτρονικών δυνατοτήτων που παρέχονται από τον δήμο, αναφορικά με την διεκπεραίωση των υποθέσεών τους ως ακολούθως:
Για το Γραφείο Δημάρχου : [email protected]
Για το Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης Δημοτολόγιο/ Ληξιαρχείο: [email protected], [email protected]
Για το Γραφείο Προσωπικού : [email protected]
Για την Οικονομική Υπηρεσία: - Τμήμα Εσόδων: [email protected]
Για το ΤΑΠ : [email protected]
Για την Ταμειακή Υπηρεσία: [email protected]
Για το Τμήμα Εξόδων: [email protected]
Για τα καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος : [email protected]
Για Γενικά θέματα του Δήμου : [email protected]
ΤΜΗΜΑ ΤΑΜΕΙΟΥ:
Για πληρωμή τελών, προστίμων και δόσεων ρύθμισης η καταβολή τους θα γίνεται μόνο με e-banking και κατάθεση στους παρακάτω λογαριασμούς του Δήμου Μυκόνου:
ALPHA BANK: GR 150140 794079400 2001000034
ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR 090172714 0005714 052637768
EUROBANΚ: GR 210260092 0000160 200028267
ΕΘΝΙΚΗ: GR 760110 41600000416 54004146

Παρακαλούμε στην αιτιολογία της κατάθεσης να αναγράφεται το ΑΦΜ και το ονοματεπώνυμο του οφειλέτη. Αν η οφειλή αφορά πρόστιμο ΚΟΚ παρακαλούμε να αναγράφεται και ο αριθμός της κλήσης.
ΟΑΕΔ:

Οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ που παρέχονται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά, είναι αναρτημένες στο site www.oaed.gr και ειδικότερα: http://www.oaed.gr/-/ypochreotike-e-elektronike-ypobole-aiteseon-gia-tis...

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον εργαζόμενο και ελπίζουμε γρήγορα να είναι υγιής και δυνατός ξανά κοντά μας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News