Μύκονος: Διήμερο με δωρεάν rapid tests

Με τα κρούσματα να είναι διαδοχικά, τη Μύκονο για μία ακόμη εβδομάδα να παραμένει στο "βαθύ κόκκινο", λογικό είναι να έχουμε αντίδραση.. Και ο Δήμος Μυκόνου, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, ενημερώνει τους κατοίκους του νησιού μας ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιούνται δωρεάν Rapid Test στους πολίτες. Και μάλιστα από σήμερα... 

Συγκεκριμένα:

@ Σάββατο 10 Απριλίου 2021, στον προαύλιο χώρο του Γρυπαρείου Πολιτιστικού Κέντρου μέσα από το αυτοκίνητο (drive through) από τις 10:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Και  Κυριακή 11 Απριλίου 2021, στην Πλατεία της Άνω Μεράς,  από τις 10:00 π.μ. μέχρι 15:00 το μεσημέρι.

Με τη διαδικασία drive through οι πολίτες θα δίνουν δείγμα άμεσα χωρίς να χρειάζεται να εξέλθουν από το όχημά τους. 

Στα οχήματα δεν μπορούν να επιβαίνουν πάνω από τρία (3) άτομα, όλα με μάσκες, ακόμα και αν ανήκουν στην ίδια οικογένεια.

Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ και να έχουν απαραίτητα μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, ενώ η μετακίνηση θα γίνεται με την αποστολή SMS με αριθμό 1 στο 13033.  

Οπως διαβάζουμε και στην σχετική ανακοίνωση από το Δήμο Μυκόνου "  Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών μας για την καλύτερη δυνατή προστασία της δημόσιας υγείας και την επιβράδυνση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, πραγματοποιούμε αυτό το Σαββατοκύριακο μαζικά δωρεάν rapid test σε συνεργασία με ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν rapid test drive through στο Γρυπάρειο από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι και την Κυριακή στην πλατεία της Άνω Μεράς στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Σας περιμένουμε όλους!!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News