Μύκονος: Μποναμάς από τον Δήμο στο Κέντρο Υγείας του νησιού

Χριστούγεννα έρχονται και η Δημοτική Αρχή Μυκόνου προχώρησε σε μία ακόμη κίνηση ενίσχυσης στο θέμα των υποδομών του Κέντρου Υγείας Μυκόνου… Και η κίνηση αυτή ήταν της τάξης των 25.000 ευρώ, που μεταφράζεται σε σύγχρονο εξοπλισμό απαραίτητο για την περίθαλψη των ασθενών…

Ας δούμε τι αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου

Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου προχώρησε σήμερα Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου σε δωρεά άκρως απαραίτητων υλικών για τη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Μυκόνου, τη δεύτερη μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Αντιπροσωπεία του Δήμου, παρέδωσε στους γιατρούς του Κ.Υ. Μυκόνου σύγχρονο εξοπλισμό, απαραίτητο για την περίθαλψη των ασθενών συνανθρώπων μας: Καρέκλα Χειρουργείου, σετ Γυναικολογικά υποπόδια, Χειρουργικό προβολέα, Υδατόλουτρο, Επωαστικό κλίβανο, και κλίβανο υγρής και ξηρής αποστείρωσης (από ένα σετ)

Το κόστος των ανωτέρω υλικών άγγιξε το ποσό των 25.000 ευρώ και καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από χρήματα του Δήμου Μυκόνου. Το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κ.Υ. Μυκόνου δέχτηκε τις ευχές των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής, οι οποίοι μετέφεραν εμπράκτως το μήνυμα ότι τα θέματα Υγείας αποτελούν ξεκάθαρη  προτεραιότητα, ενώ παράλληλα καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια για την περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News