Νάξος - Αιμοδοσία 2021: Τετραήμερο (26-29) αιμοδοσίας σε Χώρα, Γλινάδο, Τρίποδες, Μέλανες

αιμοδοσία

"... Τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας, στέλνουμε μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στους συνανθρώπους μας που κινδυνεύει η υγεία τους και έχουν ανάγκη μετάγγισης αίματος... Προσφέρουμε με όλη μας την αγάπη λίγο από το αίμα μας, με πίστη ότι και σ’ αυτήν την προσπάθεια θα βγούμε νικητές!...»

Με την υποστήριξη του Ιδρύματος Στήριξης του Κέντρου Υγείας Νάξου  ξεκίνησε σήμερα Δευτέρα 26 Ιουλίου και για τέσσερις ημέρες εθελοντική αιμοδοσία του Ιουλίου, αρχής γενομένης από το χώρο του Πνευματικού Κέντρου της Παντάνασσας Νάξου και στη συνέχεια θα πάμε... Γλινάδο, Τρίποδες και Μέλανες

Η σχετική πρόσκληση αναφέρει: 4ημερη αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος «Εθελοντική Αιμοδοσία Νάξου» σε συνεργασία με το Ίδρυμα Στήριξης του νοσοκομείου Νάξου. και βέβαια τους συλλόγους Μελάνων, Τριπόδων και Γλινάδου 

".. Φίλοι και φίλες......Ήρθε ο καιρός και πάλι να ξεδιπλώσουμε τα φύλλα της καρδιάς μας, που γράφουν ...Ανθρωπιά και να τα απλώσουμε πάνω στο πάσχοντα συνάνθρωπό μας, προσφέροντάς του, ανάσα από την ανάσα μας. Πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβόυ μας,ας αναδείξουμε το μεγαλείο της ψυχής μας προσφέροντας το πολύτιμο αγαθό για μας και τους άλλους αίμα!

Η εθελοντική αιμοδοσία έχει προγραμματιστεί τόσο για τη πόλη ης Νάξου  όσο και για τα τρία χωριά (Γλινάδο, Τρίπεδες και Μέλανες) και το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Δευτέρα 26 Ιουλίου Χώρα Νάξου: στην Παντάνασσα. Ώρα: 18:00 – 21:00

Τρίτη 27 Ιουλίου Χώρα Νάξου: στην Παντάνασσα. Ώρες: 09:00 – 13:00

Γλινάδο Νάξου  18:00 – 21:00

Τετάρτη 28 Ιουλίου: Τρίποδες Νάξου (αίθουσα Συλλόγου στον Αγιο Νεκτάριο), ώρα: 18:00 – 21:00

και Πέμπτη 29 Ιουλίου: Μέλανες Νάξου, ώρα: 17:00 – 20:30

*Απαραίτητος είναι ο αριθμός ΑΜΚΑ

Και όπως είναι γνωστό λίγα λεπτά από το χρόνο μας, αρκεί για να μας οδηγήσουν στα υπέρτατα μονοπάτια της προσφοράς, σώζοντας μια ζωή!
 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News