Νάξος: Ατύχημα κατά την αποβίβαση επιβάτη στο λιμάνι

Μίνι περιπέτεια για 77χρονη Αμερικανίδα, η οποία ταξίδεψε στη Νάξο με το ταχύπλοο "Worid Champion" το πρωί της Κυριακής... Οπως έγινε γνωστό, η 77χρονη, παραπάτησε ενώ βρίσκονταν στο γκαράζ και στην έξοδο μέσω του καταπέλτη με αποτέλεσμα να χτυπήσει ψηλά στο δεξί μέρος του κεφαλιού της. Αμέσως τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος και του πλοίου παρείχαν τις Πρώτες Βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νάξου.. Εκεί έγιναν οι παραιτέρω εξετάσεις και το Λιμεναρχείο Νάξου διενεργεί εξετάσεις 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης από το Κεντρικό Λιμενάρχειο Πειραιά: "Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, πρωινές ώρες σήμερα, για περιστατικό τραυματισμού 77χρονης αλλοδαπής επιβάτιδος  κατά τη διάρκεια αποβίβασης της από το Ε/Γ-Ο/Γ -Τ/Χ ''WORLD CHAMPION JET'' σημαίας Κύπρου.  

Συγκεκριμένα, κατά την αποβίβαση της ανωτέρω από το Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ πλοίο, παραπάτησε στις δέστρες έχμασης οχημάτων του πλοίου, στο χώρο μεταξύ του γκαράζ και του καταπέλτη, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της στο δεξί μέρος του κεφαλιού της. 

Άμεσα η 77χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο -Κέντρο Υγείας Νάξου  για την παροχή των πρώτων βοηθειών και περαιτέρω εξετάσεις. 

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή".