Νάξος - Covid 19: Εκκληση στους εκπαιδευτικούς για υποβολή ελέγχου (rapid test)

Ηταν λίγο πολύ αναμενόμενο ότι και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων θα προχωρούσε σε κάλεσμα για διενέργεια rapid test στους εκπαιδευτικούς που επιστρέφουν στο νησί... Στόχος άλλωστε είναι η ασφάλεια της σχολικής κοινότητας και με δεδομένο ότι την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου ανοίγουν τα σχολεία της πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Αυτό που μας κάνει εντύπωση είναι ότι σε αντίθεση με όλους άλλους δήμους δίνει στους εκπαιδευτικούς το δικαίωμα να κάνουν το τεστ όποτε θέλουν, τη στιγμή που οι άλλοι δήμοι οριοθετούν τους χρόνους διενέργειας τεστ ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που προτείνουν ακόμη και οικειοθελή καραντίνα..

Τι αναφέρει η ανακοίνωση που έρχεται από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων; Τίτλος; "  Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 για την ασφαλέστερη επαναλειτουργία των Σχολείων

" Μεριμνώντας για την ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Νάξου και τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κυκλάδων καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς των σχολείων μας να υποβληθούν προαιρετικά σε έλεγχο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 (rapid test).

Για ραντεβού θα υποβάλλεται αίτηση  μέσω της ιστοσελίδας https://testing.gov.gr, συμπληρώνοντας τη «φόρμα αίτησης δωρεάν ελέγχου για COVID19».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News