Νάξος: Διασωληνωμένος σε ΜΕΘ, αλλά σε σταθερή κατάσταση ο 49χρονος λιμενικός

Μετά την ενημέρωση από το Νοσοκομείο της Νάξου ότι όλα τα δείγματα που στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Παστέρ είναι αρνητικά όσον αφορά τις επαφές του 49χρονου λιμενικού με αποτέλεσμα να πάρουμε μία ανάσα ανακούφισης, έρχεται μία ακόμη δήλωση από τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κο Δημήτρη Λιανό για να ενημερώσει σχετικά με την πορεία της υγείας του συνδημότη μας, ο οποίος μεταφέρθηκε χθες με αεροδιακομιδή και μέσω της ειδικής κάψουλας για την καλύτερη δυνατή ασφάλεια τόσο του ίδιου όσο και των μελών του πληρώματος του Super Puma... 

Και τι μας λέει ο Δημήτρης Λιανός; Οτι "Όπως με ενημέρωσε ο θεράποντας ιατρός του συμπολίτη μας, ο οποίος δυστυχώς έχει υποκείμενα νοσήματα, παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Εύχομαι από καρδιάς η περιπέτεια αυτή να έχει αίσιο τέλος και ταχεία ανάρρωση".

Αναλυτικά η ενημέρωση... " Όπως ανακοινώθηκε από το Νοσοκομείο Νάξου, όλα τα δείγματα που στάλθηκαν στο Ινστιτούτο Παστέρ και σχετίζονταν με τις στενές επαφές του επιβεβαιωμένου κρούσματος Covid 19 στη Νάξο είναι αρνητικά.
Όπως με ενημέρωσε ο θεράποντας ιατρός του συμπολίτη μας, ο οποίος δυστυχώς έχει υποκείμενα νοσήματα, παραμένει διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Εύχομαι από καρδιάς η περιπέτεια αυτή να έχει αίσιο τέλος και ταχεία ανάρρωση.
Η Ελληνική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο και η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσουν τους ελέγχους ακόμα πιο εντατικά και θα επιβάλλουν τα ανάλογα πρόστιμα σε περίπτωση άσκοπων μετακινήσεων.
Τώρα, περισσότερο από ποτέ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!