Νάξος - Νοσοκομείο: Αποκτά για τρεις μήνες (και με προοπτική μονιμοποίησης) ακτινοδιαγνώστη

Εννέα μήνες ήταν αρκετοί.. .Και το κενό στη θέση του γιατρού Ακτινοδιαγνώστη αναμένεται να καλυφθεί σύντομα στο Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου… Η είδηση δόθηκε το πρωί μέσω της προσωπικής ιστοσελίδας του αναπληρωτή διοικητή Κωνσταντίνου Απιδόπουλου (υπάρχει άλλωστε και η σχετική ανάρτηση στην Διαύγεια) και αναφέρει: «Το πρόβλημα της έλλειψης ακτινοδιαγνώστη στο νοσοκομείο της Νάξου εδώ και κάποιους μήνες λύνεται με την τρίμηνη μετακίνηση ιατρού της 2ης ΥΠΕ.

Ο εν λόγω Γιατρός είναι πρώτος στην κατάταξη του συμβουλίου κρίσεων μόνιμων γιατρών για την μόνιμη θέση ακτινοδιαγνώστη στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου και αναμένεται σύντομα η απόφαση διορισμού του.

Ευχαριστούμε για την βοήθεια και την συνεχή στήριξη την Διοικήτρια της 2ης ΥΠΕ κ. Όλγα Ιορδανίδου(Aika Iordanidou)».

Απλά και κατανοητά…. Αναφερόμαστε στον γιατρό Ακτινοδιαγνώστη Κωνσταντίνο Σταμέλο, ο οποίος υπηρετεί στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας και από τις 15 Απριλίου θα βρίσκεται στη Νάξο για να καλύψει επείγουσες και επιτακτικές ανάγκες του Νοσοκομείου μας…

Από εκεί και πέρα, μέσα από την Διαύγεια μαθαίνουμε ότι η πληρωμή του γιατρού θα γίνεται από την 2η ΥΠΕ αλλά και ότι θα γίνει προσπάθεια ώστε να μείνει για μεγαλύτερο διάστημα των τριών μηνών στη Νάξο καθότι υπάρχει  η δυνατότητα μονιμοποιήσεως του. Άλλωστε με την τροπολογία που έχει περάσει μέσα από το πρόσφατο πολυνομοσχέδιο για την Υγεία, το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου έχει τη δυνατότητα απόκτησης επιπλέον γιατρών…  Ο κος Απιδόπουλος σε «ερώτηση» φίλου στην προσωπική του ιστοσελίδα, σχετικά με τη λειτουργία του ακτινολογικού, ανέφερε  « αυτή τη στιγμή λειτουργεί πρωί   -απόγευμα και ευελπιστούμε σε λίγο για 24ωρο. Με την έλευση του ακτινοδιαγνώστη θα έχουμε υπέρηχους και θέλουμε άμεσα να λειτουργήσουμε τον μαστογράφο , έχουμε και ένα μεγάλο στόχο για την προετοιμασία αγοράς και εγκατάστασης αξονικού τομογράφου».


 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News