Νάξος - Νοσοκομείο: Επιασε δουλειά ο νέος καρδιολόγος, έρχονται και άλλοι

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα, όταν είχε γίνει γνωστό μέσω δελτίο Ενημέρωσης από την Αναπληρώτρια Διοικήτρια Καλλίτσα Φραγκίσκου, ότι το Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας της Νάξου, ενισχύεται με δύο ακόμη γιατρούς, έναν παθολόγο (βλ Βασιλική Χουζούρη) και έναν καρδιολόγο (βλ Γιώργο Τσιμέκα), καθότι είχαν μπει οι σχετικές υπογραφές και ως επικουρικοί θα ήταν στη Νάξο για τρία χρόνια... Σήμερα, έγινε γνωστό (με τον ίδιο τρόπο) ότι ο Γιώργος Τσιμέκας, έπιασε δουλειά με κάθε επισημότητα και θα είναι ο 3ος καρδιολόγος της .. παρέας στο Νοσοκομείο. 

Ομως, έχουμε κι άλλα ευχάριστα καθότι όμως μας μεταφέρει η κα Φραγκίσκου, έχουμε και έκτακτη επιχορήγηση λόγω Κορωνοϊού αλλά και επιπλέον προσωπικό... Ενα γιατρό Παιδίατρο αλλά και 11 μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού όπως και μέλη εργαστηρίων, ακτινολογικού και γενικών καθηκόντων. Οχι κι άσχημα, ειδικά σε μία περίοδο, όπου πρέπει να υπάρχει ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού... Καλό θα ήταν πάντως οι προσθήκες αυτές να έχουν μόνιμο χαρακτήρα... 

Αναλυτικά το δελτίο Ενημέρωσης από το Γενικό Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου που φέρει την υπογραφή της Αναπληρώτριας Διοικήτριας Καλλίτσα Φραγκίσκου, αναφέρει: 

"Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι την Παρασκευή 27/03/2020 ανέλαβε υπηρεσία στο ΓΝ - ΚΥ Νάξου ως επικουρικός ιατρός ο κ. Γεώργιος Τσιμέκας, ειδικότητας Καρδιολογίας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή και επιτυχή εκτέλεση του ιατρικού του έργου στο νησί μας. Το Καρδιολογικό Τμήμα του ΓΝ- ΚΥ Νάξου στελεχώνεται πλέον από τρεις (3) Καρδιολόγους.

Η σύμβαση που υπογράφηκε είναι τριετούς διάρκειας, ενώ οι δαπάνες μισθοδοσίας του θα καλυφθούν από έκτακτη επιχορήγηση που δόθηκε στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών λόγω του νέου κορονοϊού.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχουν ήδη εγκριθεί από τη 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς & Αιγαίου και έχει δοθεί έκτακτη επιχορήγηση για τις εξής επιπλέον θέσεις:

1 Ιατρού ειδικότητας Παιδιατρικής

5 ΤΕ Νοσηλευτικής

3 ΔΕ Νοσηλευτικής

1 ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων

1 ΤΕ Ραδιολογίας – Ακτινολογίας

1 ΥΕ Γενικών Καθηκόντων/Βοηθητικού Υγειονομικού Προσωπικού

Οι ανωτέρω αναμένεται να αναλάβουν άμεσα υπηρεσία".

 

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News