Νάξος - Νοσοκομείο: Για πάντα κοντά μας η καρδιολόγος, Τζίνα Παπάζογλου

Δεκέμβριος 2016. Λίγο μετά τα Χριστούγεννα και από τον Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου έχουμε την σχετική ανακοίνωση «Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη, 27 / 12 / 2016, ξεκινά η λειτουργία του το Καρδιολογικού Ιατρείου του ΓΝ-ΚΥ Νάξου από την νεοπροσληφθείσα Καρδιολόγο στο Νοσοκομείο μας, κυρία Γεωργία Παπάζογλου».

Και η άφιξη της γλυκιάς Τζίνας, έφερε και την έναρξη λειτουργίας του καρδιολογικού ιατρείου στο Νοσοκομείο…  Από τότε, η Τζίνα κέρδισε τους Ναξιώτες. Όχι μόνο λόγω του υπέροχου αυθόρμητου χαμόγελού του αλλά και για την εργατικότητα και μεθοδικότητά της…

Μάλιστα, όταν ξεκίνησε η φημολογία ότι φεύγει για το … Κιλκίς, αρκετοί ήταν αυτοί που κατέβασαν μουτράκια. Όμως, η αλλαγή στο οργανόγραμμα και η αύξηση των θέσεων στο ιατρικό προσωπικό έφερε και πάλι χαμόγελα. Και η Τζίνα Παπάζογλου έμεινε Νάξο.

Σήμερα, μάλιστα, Τετάρτη 29 Μαΐου, βρέθηκε στο γραφείο του Διοικητή κου Απιδόπουλου όπου και έβαλε την υπογραφή της και μένει για … πάντα στην Νάξο. Εδωσαν τα χέρια, βγήκαν φωτογραφίες και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν ούτε λεπτό... 

Και ο κος Απιδόπουλος σε ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στα social media αναφέρει: « Η ορκωμοσία της ιατρού κ. Γεωργίας Παπάζογλου ως μόνιμης καρδιολόγου με βαθμό επιμελητή Β στο ΓΝ - ΚΥ Νάξου. Στα δυόμιση χρόνια της θητείας της ως επικουρικής καρδιολόγου στο ΓΝ - ΚΥ Νάξου, πρόσφερε παρά πολλά στο νοσοκομείο με το ήθος της, την εργατικότητα της και την επιστημονική της κατάρτιση. Καλή σταδιοδρομία Γεωργία».