Νάξος - Νοσοκομείο: Για πάντα κοντά μας η καρδιολόγος, Τζίνα Παπάζογλου

Δεκέμβριος 2016. Λίγο μετά τα Χριστούγεννα και από τον Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου έχουμε την σχετική ανακοίνωση «Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη, 27 / 12 / 2016, ξεκινά η λειτουργία του το Καρδιολογικού Ιατρείου του ΓΝ-ΚΥ Νάξου από την νεοπροσληφθείσα Καρδιολόγο στο Νοσοκομείο μας, κυρία Γεωργία Παπάζογλου».

Και η άφιξη της γλυκιάς Τζίνας, έφερε και την έναρξη λειτουργίας του καρδιολογικού ιατρείου στο Νοσοκομείο…  Από τότε, η Τζίνα κέρδισε τους Ναξιώτες. Όχι μόνο λόγω του υπέροχου αυθόρμητου χαμόγελού του αλλά και για την εργατικότητα και μεθοδικότητά της…

Μάλιστα, όταν ξεκίνησε η φημολογία ότι φεύγει για το … Κιλκίς, αρκετοί ήταν αυτοί που κατέβασαν μουτράκια. Όμως, η αλλαγή στο οργανόγραμμα και η αύξηση των θέσεων στο ιατρικό προσωπικό έφερε και πάλι χαμόγελα. Και η Τζίνα Παπάζογλου έμεινε Νάξο.

Σήμερα, μάλιστα, Τετάρτη 29 Μαΐου, βρέθηκε στο γραφείο του Διοικητή κου Απιδόπουλου όπου και έβαλε την υπογραφή της και μένει για … πάντα στην Νάξο. Εδωσαν τα χέρια, βγήκαν φωτογραφίες και δεν σταμάτησαν να χαμογελούν ούτε λεπτό... 

Και ο κος Απιδόπουλος σε ανάρτησή του στην προσωπική του ιστοσελίδα στα social media αναφέρει: « Η ορκωμοσία της ιατρού κ. Γεωργίας Παπάζογλου ως μόνιμης καρδιολόγου με βαθμό επιμελητή Β στο ΓΝ - ΚΥ Νάξου. Στα δυόμιση χρόνια της θητείας της ως επικουρικής καρδιολόγου στο ΓΝ - ΚΥ Νάξου, πρόσφερε παρά πολλά στο νοσοκομείο με το ήθος της, την εργατικότητα της και την επιστημονική της κατάρτιση. Καλή σταδιοδρομία Γεωργία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News