Νάξος - Νοσοκομείο: Και με τη ...βούλα, Αναπληρώτρια Διοικήτρια η Καλλίτσα Φραγκίσκου

".... Διορίζουμε την ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΑ του Δημητρίου, με Α.Δ.Τ.: ΑΟ 447914, Πτυχιούχο Χημικό Μηχανικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γ.Ν. - Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, αρμοδιότητας 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 2ο, με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 4052/2012" 

Αυτό αναφέρεται στο Τεύχος Υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων και Οργάνων Διοίκησης Φορέων του Δημοσίου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα της 14ης Ιανουαρίου (Αρ. Φύλλου 15) της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως που μας ενημερώνει ότι έχουμε εξελιξεις στο θέμα του αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου... Οπως είναι γνωστό την 22η Νοεμβρίου 2019 είχε ανακοινωθεί η τοποθέτηση της Καλλίτσα Φραγκίσκου σ' αυτή τη θέση, αλλά όπως είναι γνωστό ,άλλο η ανακοίνωση, άλλο η επισημοποίηση μέσω του ΦΕΚ και άλλο η ορκωμοσία. Στην Ελλάδα άλλωστε ζούμε. Από την επόμενη ημέρα της γνωστοποίησης, η Καλλίτσα έχοντας αρμονική συνεργασία με τον απερχόμενο Κώστα Απιδόπουλο ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα του Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, χθες είχε το ΦΕΚ να παίρνει σάρκα και οστά (η υπογραφή του κου Κικίλια είναι της 10ης Ιανουαρίου 2020) και αύριο - σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες - θα ορκιστεί...  

Και από την προσεχή Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 αναμένεται να πιάσει δουλειά.. Και η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι ο Κώστας Απιδόπουλος έκανε πολύ καλή δουλειά και ανέβασε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, υπάρχουν ακόμη αρκετά ζητήματα να γίνουν... Και άλλωστε, εχθρός του καλού, πάντα είναι το καλύτερο. Και η Καλλίτσα Φραγκίσκου έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται τις προκλήσεις. Το έκανε τόσο στον Δήμο όταν ανέλαβε την υπόθεση «Βιολογικός της Χώρας Νάξου), το έκανε και σε ιδιωτικό επίπεδο μέσα από την επιχείρησή της (βλ «Ναξία») και συν τοις άλλοις, όπως λέει και στο στενό οικογενειακό της κύκλο «μου αρέσουν οι προκλήσεις»… Οπότε, γιατί να μην το κάνει και στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου...  Οταν, μάλιστα, έχει και ένα στρωμμένο (όχι με αγκάθια) δρόμο μπροστά της από την προηγούμενη διοίκηση... 

Είναι η δεύτερη γυναίκα διοικήτρια, μετά την κα Μαργαριτίδου, η οποία είχε διατελέσει στην ίδια θέση πριν από σχεδόν είκοσι χρόνια (2000 - 2002) και όταν είχε γίνει γνωστός ο διορισμός της είχε γράψει στην σελίδα που έχει στα social media " Δέσμευσή μου, η προσήλωση με θέληση και ήθος στα νέα μου καθήκοντα για τη συνεχή βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίδας υγείας για τους κατοίκους και επισκέπτες των νησιών μας”.  

Τι αναφέρει το ΦΕΚ (σ.σ. στο τέλος του άρθρου είναι συννημένο)  που υπογράφει ο Βασίλιας Κικίλιας και έχει τίτλο " Λήξη της θητείας του Αναπληρωτή Διοικητή στο Γ.Ν. - Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, αρμοδιότητας 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και διορισμός νέας Αναπληρώτριας Διοικήτριας, ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΑΣ".

 7. Το αριθμ. 4890/29-11-19 αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, αποφασίζουμε:

Α. Τη λήξη της θητείας του Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. - Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, αρμοδιότητας της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας, ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ του Γεωργίου , με Α.Δ.Τ.: AM 415710. (Αριθμ. βεβ. διαγραφής από το Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 8636711394/9-1-2020).

Β. Διορίζουμε την ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΣΑ του Δημητρίου, με Α.Δ.Τ.: ΑΟ 447914, Πτυχιούχο Χημικό Μηχανικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ως Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο Γ.Ν. - Κ.Υ. ΝΑΞΟΥ, αρμοδιότητας 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου του Υπουργείου Υγείας, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, σε αντίστοιχη οργανική θέση της κατηγορίας Ε.Θ. του ν. 3528/2007, με βαθμό 2ο, με τριετή θητεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 2 του ν. 4052/2012. (Αριθμ. βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 3212662584/9-1-2020). (Αριθμός Βεβαίωσης ΓΔΟΥ Υπουργείου Υγείας: 46/ 8-1-2020).

Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Αθήνα, 10 Ιανουαρίου 2020

Συνημμένα Αρχεία: