Νάξος - Νοσοκομείο: "Καταδρομική" για εμβολιασμό κατοίκων

Νοσοκομείο  Νάξου

Και αρχίζουν οι καταδρομές... Το είχε πει άλλωστε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια των ανακοινώνσεων για την επιχείρηση "Γαλάζια Ελευθερία".... Και η ώρα της Νάξου έφτασε. Με βάση την ενημέρωση από το Νοσοκομείο Νάξου και την αναπληρώτρια διοικήτρια Καλλίτσα Φραγκίσκου, την Δευτέρα 31 Μαϊου στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικοδήμου για μία εβδομάδα θα γίνονται εμβολιασμοί με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson. Από τις 8:00 - 22:00  και θα διενεργούνται καθημερινά 300 εμβολιασμοί. Παράλληλα, θα συνεχιστούν κανονικά οι εμβολιασμοί και στα άλλα δύο κέντρα... 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση από το Νοσοκομείο Νάξου 

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της επιχείρησης ¨Γαλάζια Ελευθερία» ξεκινάει τη Δευτέρα 31/05/2021 στη Νάξο ο καταδρομικός εμβολισμός με κινητό συνεργείο εμβολιασμού από τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς & Αιγαίου.

Ο εμβολιασμός θα διενεργηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικοδήμου στη Χώρα της Νάξου με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson από 8:00 - 22:00  και θα διενεργούνται καθημερινά 300 εμβολιασμοί.

Οι πολίτες άνω των 18 ετών έχουν τη δυνατότητα να κλείνουν το ραντεβού τους στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr, στο ΚΕΠ ή σε φαρμακείο επιλέγοντας ως Κέντρο Εμβολιασμού το «Πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικοδήμου»

Παράλληλα θα διενεργούνται οι εμβολιασμοί στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου με το εμβόλιο της Pfizer (Kέντρο Εμβολιασμού: ΓΝ-ΚΥ Νάξου 1ο) και της Johnson & Johnson (Kέντρο Εμβολιασμού: ΓΝ-ΚΥ Νάξου 2ο)

 

 

Συνημμένα Αρχεία: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News