Νάξος - Νοσοκομείο: Μέσω ΠΝΑΙ απέκτησε έναν σύγχρονο αναπνευστήρα

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και η βάση πάνω στην οποία οικοδομείται οποιαδήποτε κοινωνική πρόοδος. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ανταποκρινόμενη ταχύτατα και με αποτελεσματικότητα από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η Πανδημία, παρέδωσε (παρόντες οι Γιάννης Μαργαρίτης, έπαρχος Νάξου και Ευδοκία Κατσάνη, γραμματέας περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου) σήμερα στο νοσοκομείο της Νάξου έναν φορητό αναπνευστήρα, απαραίτητο εργαλείο για την αντιμετώπιση κρίσιμων περιστατικών.

Έχουν προηγηθεί η παράδοση ιατρικού υλικού (σ.σ. η παραλαβή έγινε από την αναπληρώτρια διοικήτρια Καλλή Φραγκίσκου και τον γιατρό Βασίλη Ραπτάκη), η περαιτέρω οικονομική ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου και η δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας Dr Button, όπου όλοι οι νησιώτες μπορούν να απευθυνθούν δωρεάν σε γιατρό. Αντιμετωπίζουμε την παρούσα κρίση με ρεαλισμό, πρόγραμμα και συντονισμένες κινήσεις ώστε να θωρακίσουμε τις δομές υγείας των νησιών μας για να είμαστε περισσότερο αποτελεσματικοί σήμερα αλλά και σαφώς προετοιμασμένοι για ένα καλύτερο αύριο.

Αναμένουμε την παράδοση μοριακού αναλυτή όπως και τη διάθεση για όλο το Νότιο Αιγαίο κλωβών μεταφοράς ασθενών αρνητικής πίεσης.

Φωτογραφία και κείμενο από τη σελίδα του Επάρχου Νάξου και Εντεταλμένου Σύμβουλου Τουρισμού Κυκλάδων Ιωάννη Μαργαρίτη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News