Νάξος - Νοσοκομείο: Οι αιρετοί δώρισαν φορητό αναπνευστήρα

Τα μέλη της Δημοτικής Αρχής προχώρησαν πρόσφατα σε δωρεά φορητού αναπνευστήρα προς το Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου και όπως ήταν λογικό είχαμε την ευχαριστήρια επιστολή από την Αναπληρώτρια Διοικήτρια .. Και το ποσό για την αγορά του φορητού αναπνευστήρα καλύφθηκε από τις αντιμισθίες των δεκατριών αιρετών της Δημοτικής Αρχής... 

Αναλυτικά το δελτίο Ενημέρωσης (φέρει την υπογραφή της Αναπληρώτριας Διοικήτριας Καλλίτσας Φραγκίσκου) αναφέρει: 

"Την Δευτέρα 6 Απριλίου παραλάβαμε στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου έναν φορητό αναπνευστήρα, αξίας 9.300 ευρώ. Ο αναπνευστήρας αποτελεί προσωπική δωρεά των αιρετών του Δήμου, του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων, οι οποίοι, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, διέθεσαν τις αντιμισθίες του για τον σκοπό αυτό.

Η Διοίκηση και το σύνολο του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου ευχαριστεί θερμά για την έμπρακτη αυτή υποστήριξή τους, τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτριο Λιανό, τους Αντιδημάρχους Νικόλαο Βαθρακοκοίλη, Ιωάννη Γαβαλά, Ευάγγελο Κατσαρά, Δημήτριο Μανιό, Ευάγγελο Παντελιά, Εμμανουήλ Πολυκρέτη, Δημήτριο Πράσινο, Νικόλαο Σιδερή, Ιωάννη Ταγκούλη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτιο Μαυρομμάτη, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Δημήτριο Ήμελλο και τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Νικόλαο Σέργη.

Σε αυτήν τη δύσκολη υγειονομική συγκυρία που προκάλεσε η πανδημία, η εξασφάλιση ενός ακόμα αναπνευστήρα είναι πολύτιμη!"