Νάξος - Νοσοκομείο: Παραδόθηκαν από το Δήμο 200 αντιδραστήρια

Το ζήτησε η αναπληρώτρια διοικήτρια του Νοσοκομείου Νάξου και ο Δήμος όχι μόνο έκανε άμεσα αποδεκτό το αίτημα αλλά και το υλοποίησε σε διάστημα μικρότερο των 30 ημερών... Αναφερόμαστε στο αίτημα του Νοσοκομείου με ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου για την προμήθεια 204 αντιδραστηρίων (34 κιτ) με σκοπό τη διενέργεια μοριακών εξετάσεων για COVID-19.

¨Εξι ημέρες αργότερα και η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έκανε αποδεκτό το αίτημα.. Και όπως είχαμε διαβάσει στην απόφαση .. Εγκρίνει το αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου, αναφορικά με την προμήθεια 204 αντιδραστηρίων (34 κιτ) για τη διενέργεια μοριακών εξετάσεων για COVID-19, συνολικού κόστους  30.600,00  ευρώ (πλέον  ΦΠΑ  6%) και  τη δωρεάν  παραχώρησή τους  στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνεχής και απρόσκοπτη λειτουργία του αναλυτή.

Και σήμερα, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου έχουμε την παράδοση των αντιδραστηρίων..  Και η είδηση έρχεται από το Δήμο που αναφέρει στο σχετικό δελτίο ενημέρωσης " Συμβάλλοντας έμπρακτα στη στήριξη του Νοσοκομείου – Κ.Υ. Νάξου, ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προμηθεύτηκε 204 αντιδραστήρια, για τη διενέργεια μοριακών εξετάσεων για COVID-19. Τα αντιδραστήρια, αξίας 30 χιλ. ευρώ, παραδόθηκαν ήδη στο Νοσοκομείο, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Μοριακού Αναλυτή και η άμεση διάγνωση των εξεταζόμενων, πιθανών ασθενών με Covid-19.
Ο αριθμός των αντιδραστηρίων είναι ικανός να καλύψει τις ανάγκες του Νοσοκομείου για τους επόμενους δύο μήνες περίπου".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News