Νάξος - Νοσοκομείο: Ραντεβού μέσω τηλεϊατρικής για όσους έχουν ανάγκη ψυχιάτρου

Δευτέρα 20 Ιουλίου και ο διοικητής της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Νήσων Χρήστος Ροϊλός στη συνέντευξη Τύπου που δίνει στα τοπικά ΜΜΕ της Νάξου αναφέρεται για τις δράσεις που έχουν σχέση με το Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου.. Κι εκεί ανάμεσα στα άλλα μιλάει για την τηλεϊατρική που όπως αποδεικνύνεται θα αποτελέσει γερό χαρτί στην προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους δημότες..

Και όπως μας είχε αναφέρει: "Αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη χρήση της Τηλεϊατρικής από το Νοσοκομείο (σε συνεργασία με το Αττικόν). Ειδικά, σε ειδικότητες όπως η Παιδοψυχιατρική, ΩΡΛ και Δερματολογία, ειδικότητες που μπορούν κάλλιστα να λειτουργήσουν μέσω αυτού του συστήματος η χρήση θα είναι εκτεταμένη και μάλιστα σε τακτική βάση και όχι μόνο για έκτακτα περιστατικά".

Και σήμερα παραλάβαμε δελτίο ενημέρωσης από το Νοσοκομείο Νάξου (φέρει την υπογραφή της αναπληρώτριας διοικήτριας Καλλίτσας Φραγκίσκου) που αναφέρει:  " Σας ενημερώνουμε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου, θα εξυπηρετούνται στο εξής ραντεβού ενηλίκων με Ψυχίατρο μέσω τηλεϊατρικής. Παράλληλα συνεχίζεται η λειτουργία του  Ενδοκρινολογικού και Παιδοψυχιατρικού Ιατρείου μέσω τηλεϊατρικής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού, καθημερινά 12:00-15:00 στο τηλέφωνο 2285360645 (Γραφείο Επισκεπτών Υγείας)".

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News