Νάξος - Νοσοκομείο: Τελετή παράδοσης οφθαλμολογικού εξοπλισμού

Τέλη Ιουνίου και σε ανάρτηση του Κώστα Απιδόπουλου, στη προσωπική του ιστοσελίδα στα social media διαβάζουμε μία είδηση που έχει να κάνει με το Νοσοκομείο Νάξου και αναφέρει: «Παραλάβαμε την νέα σύγχρονη σχισμοειδή λυχνία του οφθαλμολογικού μας ιατρείου, προσφορά του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου. Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη ,το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και τον πρόεδρο του κ. Ευάγγελο Στρατούρη για την προσφορά τους αυτή».

Πριν από μερικές ημέρες έχουμε και στη συνέχεια καθότι στο Νοσοκομείο Νάξου φτάνει και η συσκευή εξέτασης οπτικών πεδίων για τη μελέτη του γλαυκώματος. Και όπως αναφέρει και πάλι ο κος Απιδόπουλος «Παραλήφθηκε η συσκευή εξέτασης οπτικών πεδίων για την μελέτη του γλαυκώματος. Η συσκευή αυτή μαζί με την νέα σχισμοειδη λυχνία που παραλήφθηκε πριν λίγους μήνες εντάσσεται στην δωρεά του έμποροεπαγγελματικού συλλόγου Νάξου για την αναβάθμιση του εξοπλισμού του οφθαλμολογικού ιατρείου του ΓΝ -ΚΥ Νάξου.

Το κόστος της δωρεάς συνολικά ανέρχεται στις 15.000 ευρώ.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο το πρώην όσο και το σημερινό ΔΣ, αλλά και τα μέλη του συλλόγου για την προσφορά τους».

Και σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 στο Νοσοκομείο Νάξου  θα πραγματοποιηθεί τελετή για την παράδοση και στη συνέχεια θα έχουμε παρουσίαση του νέου οφθαλμολογικού εξοπλισμού.. Δράση που γίνεται από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου…