Νάξος - ΝΟΒΕ: Η έλευση Μπούμπουλη ευχάριστη εξέλιξη για το Νοσοκομείο Νάξου

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου έχουμε τρεις γενικούς χειρουργούς... και ότι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν από το ζήτημα της έναρξης λειτουργίας των χειρουργείων.. Ο τρίτος της "παρέας" έφτασε μόλις πριν από μία εβδομάδα και μάλιστα έχει καταγωγή από τη Νάξο. Ο λόγος για τον Πέτρο Μπούμπουλη, ο οποίος μέχρι τώρα εργάζονταν στον «Ευαγγελισμό» και στα 39 του χρόνια έχει στο βιογραφικό παρουσία και στο Νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ … 

Και σήμερα έρχεται ο Ναξιακός Οργανισμός Βιοϊατρικών Επιστημών, γνωστός ως ΝΟΒΕ (σ.σ. πρόεδρος ο γιατρός και υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βλασερός) που εξέδωσε ανακοίνωση για την παρουσία του γιατρού Πέτρου Μπούμπουλη στο Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου κι αυτό γιατί είναι μέλος του Οργανισμού... Τι αναφέρει η ανακοίνωση;

" Ο Ναξιακός Οργανισμός Βιοιατρικών Επιστημών χαιρετίζει τον διορισμό του κ. Πέτρου Μπούμπουλη ενός από τα πιο δραστήρια μέλη του, στην οργανική θέση του Επιμελητού Β´ χειρουργού στο Νοσοκομείο - ΚΥ Νάξου.

Το γεγονός αυτό αποτελεί μία πολύ θετική εξέλιξη προς την κατεύθυνση της πραγματοποίησης χειρουργικών επεμβάσεων στο Νοσοκομείο -ΚΥ Νάξου και κατ' επέκταση της λειτουργίας του νοσηλευτικού αυτού Ιδρύματος ως πραγματικού νοσοκομείου.

Ο ΝΟΒΕ συμμέτοχος από χρόνια στην προσπάθεια βελτίωσης της υγειονομικής περίθαλψης της Νάξου και των γύρω νησιών και έχων συμβάλλει ουσιαστικά σ' αυτόν τον διορισμό προτρέποντας τον ιατρό να διεκδικήσει την θέση, εκφράζει στον αγαπητό Συνάδελφο την αμέριστη συμπαράσταση του και του εύχεται καλή επιτυχία στο Έργο του.

Για το ΔΣ του ΝΟΒΕ

Ο πρόεδρος

Δρ Ιωάννης Ν Βλασερός

Ιατρός Καρδιολόγος"