Νάξος: Προληπτικός καρδιαγγειακός έλεγχος σε Κόρωνο και Απείρανθο

Οι υποσχέσεις γίνονται πράξεις… Και η διοίκηση του Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου συνεχίζει να προσφέρει το δυναμικό του για να βοηθήσει στην πληρέστερη παροχής υπηρεσιών στους κατοίκους του νησιού και δη αυτούς της Ορεινής Νάξου. Και μετά τα ιατρεία που έχουν σχέση με τον νευρολογικό έλεγχο έρχεται και ο καρδιαγγειακός έλεγχος. Και οι πρώτες δράσεις με επικεφαλής της καρδιολόγο του Νοσοκομείου Γεωργία Παπάζογλου θα γίνουν σε Κόρωνο και Απείρανθο… Βέβαια, εδώ να σημειώσουμε ότι στην Απείρανθο ήταν πριν από μερικές ημέρες η κα Παπάζογλου για εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι κάτοικοι και μάλιστα η κίνηση αυτή έτυχε αγάπης και ευγνωμοσύνης από τους  κατοίκους… 

Και όπως διαβάζουμε στο σχετικό δελτίο «Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου στο πλαίσιο της πρωτοβάθμιάς φροντίδας υγείας και των υπηρεσιών προληπτικής ιατρικής που παρέχει, διοργανώνει προληπτικό καρδιαγγειακό έλεγχο, ο οποίος περιλαμβάνει έλεγχο  λιπιδαιμικού προφίλ (χοληστερόλης, τριγλικεριδίων , HDL, LDL, αρτηριακής πίεσης, γλυκόζης του αίματος  κ.α ). Οι εξετάσεις  γίνονται εντελώς δωρεάν και συνίσταται οι εξεταζόμενοι να παραμείνουν νηστικοί 12 ώρες πριν την εξέταση. 

Οι εξετάσεις θα λάβουν χώρα στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Κορώνου και στο πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Απειράνθου με την παρουσία της κ. Παπάζογλου Γεωργίας, καρδιολόγου του Γενικού Νοσοκομείου –Κέντρου Υγείας Νάξου.

1) Πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Κορώνου
Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, ώρα προσέλευσης 09:00 π.μ

2) Πολυδύναμο περιφερειακό ιατρείο Απειράνθου
Τετάρτη , 29 Νοεμβρίου 2017, ώρα προσέλευσης 09:00 π.μ
Πληροφορίες δίνονται στα τηλέφωνα 22853-60505, 22853-60511

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News