Νάξος: Τριήμερο (21-23 Αυγούστου) δράσεων για την Υγεία στο Κυνήδαρο

Μπήκαμε στην τελική ευθεία όσον αφορά τις εκδηλώσεις για τη φετινή χρονιά από το Σύλλογο Κυνηδαριωτών Νάξου «Αγιος Γεώργιος».. Το βράδυ της Δευτέρας (20/08) πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Παραδοσιακή βραδιά στον Κυνήδαρο" και όπως διαβάζουμε «Εκτός τη συμμετοχή των χορευτών από τους πολιτιστικούς συλλόγους του χωριού μας, ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στην εκδήλωση το χορευτικό του Λαογραφικού μουσικοχορευτικού ομίλου "Χόρευμα", το χορευτικό του συλλόγου Απανταχού Δανακιωτών Νάξου και όλους όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης».

Όμως, υπάρχει και συνέχεια. Και είναι ένα τριήμερο υγείας… Ξεκινώντας από σήμερα με θέμα «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ & ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ» και στη συνέχεια έρχεται το διήμερο αιμοδοσίας..

Όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου για την σημερινή εκδήλωση «  Οι παθήσεις των αρθρώσεων και των οστών είναι από τις συχνότερες παθήσεις του ανθρώπου και προκαλούν συνήθως πόνους και παραμορφώσεις. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και στους παρευρισκόμενους θα δοθεί η ευκαιρία να έρθουν σε επικοινωνία με το γιατρό και να θέσουν ερωτήματα στα παραπάνω θέματα υγείας και να λάβουν τεκμηριωμένες απαντήσεις»

Και το πρόγραμμα

ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2018, ώρα 21:00

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΝΗΔΑΡΟΥ

Παρουσίαση των ιατρικών θεμάτων «Πρώτες βοήθειες» & «Παθήσεις Αρθρώσεων». Ομιλητής: Δρ. Νικόλαος Μπαξεβάνος MD, MSc, PhD, Χειρουργός – Ορθοπεδικός, Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση.

ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ

Τετάρτη – Πέμπτη 22 & 23 Αυγούστου 2018, από 17:00 – 21:00

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΝΗΔΑΡΟΥ – ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Ο ΑΠΙΚΡΑΝΤΟΣ»

«Δώσε Αίμα – Χάρισε Ζωή – Χρειάζονται 10’ απ’ το χρόνο σου». Σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΠΑΙΔΩΝ «Η Αγία Σοφία», συνεχίζουμε την προσπάθεια ενίσχυσης της τράπεζας αίματος του χωριού μας. Η προσφορά σου πιάνει τόπο !!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News