Νοσοκομείο Νάξου: Έρχεται και πάλι (21-22/02) διαβητολογικό ιατρείο

Η προσπάθεια που γίνεται από το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας της Νάξου για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες του νησιού καλά κρατεί… Ναι προβλήματα υπάρχουν και γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν αλλά από εκεί και πέρα ότι περνάει από το χέρι των γιατρών και του διοικητικού προσωπικού γίνεται με συνέπεια. Και όπως διαβάζουμε σήμερα – μέσα από το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε – έρχεται και πάλι στο Γενικό Νοσοκομείο - Κ.Υ. Νάξου το διαβητολογικό ιατρείο και για το διήμερο 21 και 22 Φεβρουαρίου του 2017.

Γιατρός θα έρθει από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και με πρωτοβουλία της Κοινής Διοικήτριας Μαργαρίτης Μπουραντά. Με βάση το σχετικό δελτίο «Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την επιτυχή λειτουργία του πνευμονολογικού και διαβητολογικού ιατρείου το προηγούμενο διάστημα, στα οποία εξυπηρετήθηκαν δεκάδες ασθενείς». Και όπως σημειώνεται «Όσοι επιθυμούν να εξετασθούν μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού στα τηλέφωνα 22853-60501 και 15 και τα ραντεβού θα κλείνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8:00 - 14:00».

Πρόσκληση ενδιαφέροντος

Παράλληλα μέσα από την ιστοσελίδα iatronea.gr γίνεται και πάλι γνωστό ότι «το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου ενδιαφέρεται για την πρόσληψη επικουρικών ιατρών προκειμένου να καλύψει άμεσες και επιτακτικές ανάγκες του στις εξής ειδικότητες: Νεφρολογίας, Παθολογίας, Παιδιατρικής, Αναισθησιολογίας, Χειρουργικής, Μαιευτικής — Γυναικολογίας, Ακτινοδιαγνωστικής.

Οι συμβάσεις που θα συναφθούν θα είναι τριετούς διάρκειας και παρέχεται επιπλέον το κίνητρο της χορήγησης στους επικουρικούς ιατρούς, επιδόματος στέγασης και σίτισης ύψους έως 400€ μηνιαίως από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού του ΓΝ-ΚΥ Νάξου στο τηλέφωνο 22853 - 60505 και με το Γραφείο Αναπληρωτή Διοικητή στο τηλέφωνο 22853 - 60515.