Νοσοκομείο Νάξου: "Έρχονται" και νέα τακτικά ιατρεία

Λίγο πριν την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου και από την Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου έγινε πριν από λίγο γνωστό ότι από τα τέλη Μαΐου και έως τις αρχές Ιουνίου θα έχουμε την επαναλειτουργία δύο ιατρείων ενώ από τον Ιούνιο θα έχουμε και ένα δεύτερο ιατρείο σε τακτική βάση και μάλιστα στον τομέα της καρδιολογίας. Για το τακτικό ιατρείο, είναι αυτό που έχει σχέση με την λειτουργία της καρδιάς και θα λειτουργεί από τον μόνιμο Επιμελητή Β΄τον Μιχάλη Βούλγαρη ενώ από τα τέλη Δεκεμβρίου έχουμε ενημερωθεί για τη λειτουργία ενός ακόμη, υπό την κα Παπάζογλου. Οπότε έχυμε δύο σε καθημερινή βάση...

Από εκεί και πέρα για 2η φορά θα έχουμε δύο ακόμη ιατρεία. Το πρώτο το διήμερο 23 - 24 Μαΐου είναι το διαβητολογικό από το γιατρό Γιαννικόπουλο σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και το δεύτερο στις αρχές Ιουνίου είναι του Μαστού από τον Dr Σοφοκλή Λανίτη. Και τα δύο ιατρεία στην πρώτη τους λειτουργία (τέλη Απριλίου και αρχές Μαΐου) είχαν μεγάλη επιτυχία και ανταπόκριση στους πολίτες του νησιού…Μάλιστα, μέσω του ιατρείου Μαστού είχαμε και την αποκάλυψη περιστατικών που λειτούργησαν θετικά στην αντιμετώπισή τους από το ιατρικό τιμ του "Κοργιαλένειο Μπενάκειο" (Ερυθρός Σταυρός) 

Αναλυτικά η ενημέρωση από το Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου αναφέρει:

Σας ενημερώνουμε ότι, από τον Ιούνιο του 2017 θα λειτουργεί στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου και δεύτερο Τακτικό Καρδιολογικό Ιατρείο από τον μόνιμο Επιμελητή Β΄ του Νοσοκομείου μας κύριο Μιχαήλ Βούλγαρη.

Επίσης, την Τρίτη, 23/05/2017 και την Τετάρτη 24/05/2017 στο Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου θα λειτουργήσει διαβητολογικό ιατρείο, από τον ιατρό Διαβητολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου κύριο Γιαννικόπουλο μετά από πρωτοβουλία της Κοινής Διοικήτριας  κυρίας Μπουραντά Μαργαρίτας.

Τέλος, την Τρίτη, 06/06/2017,  θα λειτουργήσει στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου το ιατρείο Μαστού από τον Dr Σοφοκλή Λανίτη Επιμελητή Α΄ Χειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείο Αθηνών "Κοργιαλένειο Μπενάκειο" (Ερυθρός Σταυρός) με εξειδίκευση σε Χειρουργική Μαστού.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν, να επικοινωνούν για ραντεβού στα τηλέφωνα 22853-60501 και 22853-60515, από Δευτέρα ως Κυριακή και ώρες 8:00 πμ έως 14:00 μμ."