Νοσοκομείο Νάξου - Ιδρυμα Στήριξης: "Να βοηθήσουμε όλοι το Νοσοκομείο"

Η αλήθεια είναι ότι ο ...ιδιωτικός τομέας μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα και πιο γρήγορα σε σχέση με τον κρατικό... Και σωστά, το ϊδρυμα Στήριξης Κέντρου Υγείας - Νοσοκομείου Νάξου, πήρε την απόφαση να ζητήσει από τους πολίτες (φυσικά πρόσωπα) και φορείς της Νάξου να βοηθήσουν ώστε το Νοσοκομείο μας εδώ να μπορέσει να αντιδράσει σωστά και έχοντας καλύψει τις ανάγκες του, όσον αφορά την προστασία από τον Κορωνοϊό... Και όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του προέδρου κου Λάζαρου Θεόφιλου " Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο απαιτείται υπευθυνότητα, κοινωνική συνοχή και πειθαρχία, στήριξη των ευάλωτων και αδύναμων συνανθρώπων μας, αλλά κυρίως υποστήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας" Και οι κάτοικοι της Νάξου μέσω λογαριασμού στην τράπεζα Alhpa Bank μπορούν να βοηθήσουν...  

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου του Ιδρύματος Στήριξης Κέντρου Υγείας - Νοσοκομείου κου Λάζαρου Θεόφιλου: 

 Αγαπητοί Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτες,

Τη δύσκολη αυτή περίοδο για τη χώρα μας, αλλά και για ολόκληρο τον πλανήτη, εξαιτίας της ταχύτατης εξάπλωσης της πανδημίας του νέου κορονοϊού, βρισκόμαστε μπροστά σε νέες υποχρεώσεις και δεδομένα, ως προς το άτομό μας, την οικογένειά μας, καθώς και το κοινωνικό σύνολο. Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο απαιτείται υπευθυνότητα, κοινωνική συνοχή και πειθαρχία, στήριξη των ευάλωτων και αδύναμων συνανθρώπων μας, αλλά κυρίως υποστήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας.

Το νησί μας διαθέτει μια δημόσια μονάδα υγείας, το Γεν. Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Νάξου, το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει, όποτε χρειαστεί, την έκτακτη, πρωτόγνωρη, επιτακτική και επείγουσα αυτή κατάσταση. Αυτή την κρισιμότατη περίοδο χρειάζεται περαιτέρω βελτίωση και ενίσχυση της υλικοτεχνικής του υποδομής. Καλούμε, λοιπόν, κάθε φυσικό και νομικό πρόσωπο να προσφέρει, διά του Ιδρύματος, ό,τι επιθυμεί προς τον σκοπό αυτόν, στον λογαριασμό της Alpha Bank με ΙΒΑΝ: GR6401406200620002101026610.

Με εγρήγορση, ψυχραιμία, επιμονή και υπομονή θα ανταπεξέλθουμε.      

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Λ.Ν. Θεόφιλος