Νοσοκομείο Νάξου: Λειτουργία πλέον και Παιδοψυχιατρικού Ιατρείου

Δράσεις όσον αφορά την ορθή και πληρέστερη λειτουργία του Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Νάξου... Αλλωστε αυτό δεν είναι και το ζητούμενο; Να βελτιώνεται καθημερινά η ποιότητα της παροχής υπηρεσίων του Νοσοκομείου με τη χρήση όλο και περισσότερων ιατρείων ώστε οι κάτοικοι και επισκέπτες της Νάξου (αλλά και των γειτονικών νησιών) να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια.. 

Η τελευταία κίνηση που έγινε γνωστή  μέσω ενημέρωσης από το γραφείο του αναπληρωτή Διοικητή κου Απιδόπουλου αναφέρει ότι " λειτουργεί Ενδοκρινολογικό και Παιδοψυχιατρικό Ιατρείο μέσω τηλεϊατρικής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού καθημερινά 12-15 στο γραφείο των Επισκεπτών Υγείας (τηλ. 2285360645)". Και έχουμε την αίσθηση ότι η λειτουργία ειδικά του Παιδοψυχιατρικού ιατρείου στα χρόνια όπου το bulling είναι σε πλήρη άνθιση, έχει τη σημασία του 

Και βέβαια έχουμε και ενημέρωση όσον αφορά την χορήγηση αντιγριπικού εμβόλιου...  "πραγματοποιείται Αντιγριπικός Εμβολιασμός Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 8-15. Ο Εμβολιασμός λαμβάνει χώρα στο γραφείο των Επισκεπτών Υγείας (τηλ. 2285360645) και οι ενδιαφερόμενοι για πρέπει να φέρουν το εμβόλιο τους (συνταγογραφείται και παραλαμβάνεται σε όλα τα φαρμακεία) και γνωμάτευση ιατρού παθολόγου.