Νοσοκομείο Νάξου: Πιάνει δουλειά η μόνιμη αναισθησιολόγος

Ένα ακόμη κομμάτι στο πάζλ «σωστή λειτουργία» του Νοσοκομείου Νάξου… Κάτι που μας είχε προϊδεάσει η διοίκηση του Νοσοκομείου από τα μέσα του περασμένου Δεκεμβρίου όταν και είχε γίνει ότι μπήκε η υπογραφή από τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό στην απόφαση που αναφέρει «  Ξανθού «διορίζουμε την γιατρό Χρυσούλα Κεραμάρη σε θέση ειδικευμένου γιατρού Αναισθησιολογίας με βαθμό επιμελητή Α....».

Αυτή ήταν η πρώτη ενημέρωση… Η δεύτερη ήρθε πριν από δυο εβδομάδες περίπου όταν έγινε γνωστό ότι …θωρακίζεται το χειρουργικό τμήμα του Νοσοκομείου. Κι εκεί είχαμε συναντήσει τη μόνιμη αναισθησιολόγο στο πλευρό του Γιάννη Χρονάκη, του επίκουρου αναισθησιολόγου που είναι παλαιότερος όσον αφορά το χρόνο παρουσίας του στο Νοσοκομείο… Κι εκεί είχαμε διαβάσει «Το Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου ενημερώνει τους πολίτες της Νάξου ότι κατόπιν αίτησης της Διοίκησης του Νοσοκομείου μας και σχετικής έγκρισης του Υπουργού Υγείας,  με απόφαση της Διοικήτριας της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς και Αιγαίου, διορίστηκαν σήμερα 26/01/2018 στο ΓΝ-ΚΥ Νάξου δύο νέοι επικουρικοί ιατροί, ο  ΕΒ΄ Ορθοπαιδικής Γεώργιος Πρωτοπαπαδάκης και ο ΕΒ Γενικής Χειρουργικής Βασίλειος Πασπαράκης με σύμβαση ΙΔΟΧ 36 μηνών. Με το διορισμό των παραπάνω ιατρών αλλά και τον διορισμό μόνιμης Αναισθησιολόγου που πρόκειται να δημοσιευτεί σύντομα σε ΦΕΚ, θεωρούμε ότι ενισχύεται σημαντικά ο χειρουργικός τομέας του Νοσοκομείου μας και ερχόμαστε πιο κοντά στον επόμενο μας στόχο που αφορά την έναρξη λειτουργίας των χειρουργείων του Γενικού Νοσοκομείου – ΚΥ Νάξου».

Και φτάνουμε στο σήμερα… Όπου με την υπογραφή του Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Νάξου κου Απιδόπουλου μαθαίνουμε ότι « Το Γενικό Νοσοκομείο – ΚΥ Νάξου ενημερώνει τους πολίτες της Νάξου ότι με την Γ4α/ΓΠ/82010/24.11.2017 απόφαση του Υπουργού Υγείας που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 113/Β/2018 διορίζεται η ιατρός ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΚΕΡΑΜΑΡΗ σε θέση μόνιμης ειδικευμένης ιατρού Επιμελητή Α΄ Αναισθησιολογίας του Γενικού Νοσοκομείου-ΚΥ Νάξου. Με τον παραπάνω διορισμό ενισχύεται σημαντικά ο χειρουργικός τομέας του Νοσοκομείου μας και καθίσταται δυνατή η εικοσιτετράωρη κάλυψη του Αναισθησιολογικού Τμήματος».

Τι απομένει; Μα πολύ απλά η ανακοίνωση ότι τα χειρουργεία πλέον λειτουργούν κανονικά.. Που θα είναι και η είδηση της χρονιάς και το ευχόμαστε ολόψυχα…