Νοσοκομείου Νάξου: Ο Νευρολόγος σε νέες ... περιπέτειες (πρόγραμμα επισκέψεων)

Και οι δράσεις από την πλευρά του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Νάξου καλά κρατούν… Οι εξειδικευμένοι γιατροί είναι πλέον στο δρόμο, πραγματοποιούν τακτικά ιατρεία στα χωριά και προσφέρουν ανάσες ικανοποίησης στους κατοίκους κυρίως της ορεινής Νάξου με δεδομένο ότι λόγω απόστασης δεν είναι πάντα εύκολο για τους μεγαλύτερους κυρίως σε ηλικία να μετακινηθούν. Ενας εξ αυτών είναι και ο γιατρός Νευρολόγος (ΕΒ’) Γιαννούλης Μανωλάς, ο οποίος βρίσκεται στη Νάξο από τον περασμένο Ιούνιο (2017) και έχει προλάβει να γυρίσει τα χωριά όχι μία, αλλά δυο φορές σχεδόν στο σύνολό τους…  Και χθες, είχαμε την ανακοίνωση από το Νοσοκομείο Νάξου σχετικά με το πρόγραμμα του γιατρού (τακτικό Νευρολογικό Ιατρείο) για το δίμηνο Νοέμβριος – Δεκέμβριος.. Τόσο στη Νάξο όσο και στις Μικρές Κυκλάδες (Κουφονήσι αρχικά), ενώ εκτός προγράμματος για την ώρα είναι Μονή και Δανακός με τον κο Μανωλά να σημειώνει ότι σύντομα και τα δύο αυτά χωριά θα ενταχθούν στο πρόγραμμα επισκέψεων…  

Ακολουθεί το πρόγραμμμα επισκέψεων στα χωριά της Νάξου τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο

Νοέμβριος
Πέμπτη 8/11 6 - 9 (απόγευμα):Μέση
Παρασκευή 9/11: Κουφονήσια
Παρασκευή 16/11 10 - 2 (πρωί): Κόρωνος
Παρασκευή 30/11 10 - 2 (πρωί): Φιλώτι

Σημείωση: ασθενείς από το χωριό του Σκαδού που χρειάζονται εξέταση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν κατά τη διάρκεια του ιατρείου της Κορώνου (16/11), προκειμένου να κανονιστεί η ώρα της εξέτασής τους (μετά την ολοκλήρωση του ιατρείου).

Δεκέμβριος
Παρασκευή 7/12 10 - 2: Κυνίδαρος
Παρασκευή 14/12: 10 - 2: Φιλώτι
Σάββατο 15/12 12 - 3: Κεραμωτή
Παρασκευή 21/12 10 - 2: Δαμαριώνας

Σημείωση: Ασθενείς από τα χωριά του Απόλλωνος και της Κωμιακής που χρειάζονται εξέταση παρακαλούνται να επικοινωνήσουν προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή το Σαββατοκύριακο 15-16/12.

Σημείωση: Στα τέλη του Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις κατά σειρά σε όλα τα νησιά των Μικρών Κυκλάδων (Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα) και της Αμοργού, εκτός των Κουφονησίων, στα οποία θα γίνει επίσκεψη το Νοέμβριο. Σχετικό πρόγραμμμα θα ανακοινωθεί στις αρχές Δεκεμβρίου.